• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jugmedija.rs

02.08.2017

14:42

UPALIO SE "ŽUTI" METEO ALARM! Kena "prolupao" od vrućine: Ni Jevreji nisu proganjani kao DS od strane Vučića?!

Politika

UPALIO SE "ŽUTI" METEO ALARM! Kena "prolupao" od vrućine: Ni Jevreji nisu proganjani kao DS od strane Vučića?!

Podeli vest

Predsednik Izvršnog odbora DS Radoslav Milojičić Kena izjavio je sinoć u Leskovcu da "ni Jevreji u doba nacističke Nemačke nisu doživeli takav progon kao što su demokrate za vreme vladavine Aleksandra Vučića"?!?

- Ni Jevreji u doba nacističke Nemačke nisu doživeli takav progon kao što su demokrate za vreme vladavine Aleksandra Vučića i Zoran Đinđić bi bio ponosan na nas koliko smo i šta sve izdržali za ovih šest godina- izvalio je Milojičić na koga visoke temperature poslednih dana u Srbiji očigledno jako loše utiču.

Kena, koji definitivno nije poslušao savete dr Nade Macure da po ovakvim vremenskim prilikama unosi što više tečnosti i bez preke potrebe ne izlazi na ulicu, sigurno je tokom školovanja imao veliki broj opravdanih izostanaka sa časova istorije, jer porediti stradanje Jevreja u nacističkoj Nemačkoj sa političkom scenom u Srbiji danas je u najmanju ruku sramotno.

Međutim, s obzirom da meteorolozi najavljuju da će u Srbiji za vikend skala na termometru preći 40 stepeni, treba očekivati još nebuloznije izjave nesuđenog istoričara i perjanice Demokratske stranke Radoslava Milojičića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija