• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2017

21:05

"ORLOVI" POČELI POBEDOM! Saletovi puleni bolji od "studenata"!

Politika

"ORLOVI" POČELI POBEDOM! Saletovi puleni bolji od "studenata"!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u prvoj pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo Univerzitetski tim u Kraljevu sa 77:5

A reprezentativci su u drugom poluvremnu slomili otpor veoma dobrog i požrtvovanog tima sačinjenog od studenata. Oni su pvih 20 minuta igre odlično parirali A timu, 34:30. U nastavku meča predvođeni Bogdanovićem i kompanijom Srbija je zasluženo došla do pobede.

Na utakmici nisu igrali Marko Simonović, koji je upitan i za Evropsko prvenstvo, kao i Nemanja Nedovića, Miroslava Raduljice i Miloša Teodosića koji imaju manje probleme. 

Izabranici Aleksandra Đorđevića spremaju se za prvenstvo Starog kontinenta, koje je na programu od 31. avgusta do 17. septembra. 

Naši košakrša nalaze se u grupi D u Istanbulu sa selekcijama Letonije, Rusije, Velike Britanije, Belgije i reprezentacijom domaćina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija