• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2017

22:19

BITANGA PODRŽAVA BITANGU! Janković i Trifunović poveli najbolesniju i najprljaviju kampanju: PIŠAĆEMO VUČIĆU NA GROB!

Politika

BITANGA PODRŽAVA BITANGU! Janković i Trifunović poveli najbolesniju i najprljaviju kampanju: PIŠAĆEMO VUČIĆU NA GROB!

Podeli vest

Samo dan pošto je Sergej Trifunović na Tviteru napisao kako će se 'popišati predsedniku na grob', propali dosovski kandidat Saša Janković ga javno pohvalio i podržao

Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković pridružio se juče bolesnoj kampanji glumca Sergeja Trifunovića, koji na društvenim mrežama danima najprimitivnije vređa predsednika Aleksandra Vučića!

Janković je na svom Tviter nalogu objavio tekst u kome glumac detaljno objašnjava kako je predsedniku Srbije poručio da će mu se "popišati po grobu" (!?!). Zašto je Sergej Trifunović veliki, ne samo glumac: "O novinarstvu", napisao je Janković, pridružujući se Trifunoviću u bolesnim pretnjama.

Strašna zamena teza

Poznati glumac je, podsetimo, krajem prošle nedelje - reagujući na vesti o sporosti pravosuđa u slučaju tragične smrti žrtve vršnjačkog nasilja dečaka Alekse Jankovića - otvoreno zapretio Vučiću:

NARKO SERGEJ SE POTPUNO POGUBIO! Glumac na Tviteru psovao Marijanu Rističeviću mrtvu majku zbog tvita o BDP!

"O kom bre ti BDP-u pričaš? O kom privrednom rastu i kojoj borbi protiv kriminala? Pišaću na vaše grobove", napisao je 27. jula Trifunović na Tviteru, iako je upravo Aleksina majka Dragana Janković u vesti o zastarelosti sudskog postupka jasno rekla da su propusti u slučaju smrti njenog sina uočeni tek u decembru prošle godine, i to zaslugom tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića.

Ovaj umobolni tvit Sergeja Trifunovića kasnije su na hiljade puta na društvenim mrežama preneli dosovski botovi i hejteri. Juče im se pridružio i Saša Janković!

Ni Janković ni Trifunović nisu se oglašavali povodom ove bolesne kampanje. S druge strane, potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže za Informer da uopšte nije iznenađen njihovim skandalozno sramotnim ponašanjem.

I ON BI DA PIŠA PO GROBOVIMA! Janković podržao Sergeja Trifunovića koji je prostački izvređao Vučića!

- Bitanga podržava bitangu! To su te prave demokrate i poštovaoci ljudskih prava i sloboda... Potpuno je jasno da će ovakvo njihovo ponašanje i ova bolesna i prljava kampanja imati katastrofalne posledice po Jankovićevu podršku među biračima. Dobro je što će sve to za Srbiju imati jedan vrlo otrežnjujući efekat... - kaže Vučević.

Njegovo mišljenje deli i šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević, koji naglašava da je podrška bolesnim pretnjama Vučiću samo još jedna potvrda da se politika Saše Jankovića svodi na mržnju.

SKANDAL! Sergej Trifunović besramno izvređao glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića!

- Sva njegova politika svodi se na mržnju i kritiku predsednika Srbije po svaku cenu. U trenutku kada se u Srbiji pokreće dijalog koji se tiče budućnosti Srbije, Saša Janković svoje predloge upućuje na ovakav način. To je još jedan dokaz šta građani mogu da očekuju od njega, to je najbolji pokazatelj ozbiljnosti i odgovornosti Jankovićeve politike...

Sličan se sličnom raduje

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da izreka "sličan se sličnom raduje" najbolje opisuje Jankovićevu oduševljenost Trifunovićevim tvitom.

- Istovremeno je i smešno i odvratno da se ovakve stvari rade u ime demokratije i nekakvog boljeg društva za koje se Janković i Trifunović kao zalažu. Međutim, u tom primitivizmu treba prepoznati tačku sličnosti njih dvojice, ali i tačku nemoći koja se ogleda u istom kulturnom nivou... - podvlači Stanković.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija