• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2017

22:33

(FOTO) SERGEJ PONOVO LUDUJE! Pretio pristalicama SNS na Tviteru da će ih RAZVLAČITI PO ULICAMA!

Politika

(FOTO) SERGEJ PONOVO LUDUJE! Pretio pristalicama SNS na Tviteru da će ih RAZVLAČITI PO ULICAMA!

Podeli vest

Glumac Sergej Trifunović i perjanica propalog kandidata Saše Jankovića ponovo divlja na društvenoj mreži Tviter! Nakon što je nedavno izjavio da će se 'popišati predsedniku na grob' nastavio je da vređa! On je pristalicama SNS poručio da će ih razvlačiti po ulicama kada za to dođe vreme...

Ovo su Sergejeve reči na Tviteru:

- Botovi: kad ovo prođe, gledajte da uništite sve tragove svojih lažnih profila, sve što ukazuje na pravi identitet. Razvlačiće vas po ulicama - napisao je Trifunović u svom statusu na Tviteru.

BITANGA PODRŽAVA BITANGU! Janković i Trifunović poveli najbolesniju i najprljaviju kampanju: PIŠAĆEMO VUČIĆU NA GROB!

No on se nije na tome zaustavio već je u komentarima dodao:

 

 

- Ko god vas botiće bude razvlačio, razvlačiće vas. Nije se ni Milanović pitao u onoj tarapani, ko ga je sve šutnuo u glavu!

NARKO SERGEJ SE POTPUNO POGUBIO! Glumac na Tviteru psovao Marijanu Rističeviću mrtvu majku zbog tvita o BDP!

 

 

Ovo nije jedini Sergejev ispad na ovoj društvenoj mreži. Jankovićev pulen je nedavno napisao kako će se 'popišati predsedniku na grob', zbog čega ga je propali dosovski kandidat kasnije javno pohvalio.

Podsetimo, pre svega devet dana pevač Vlado Georgiev, još jedan saborac propalog dosovskog kandidata Saše Janković još jednom se proslavio u 'prostakluku' pošto je na Tviteru najprizemnije uvredio premijersku Srbije Anu Brnabić.

 

 


No to nije sve, Georgiev je posle javnog poziva na linč svih novinara koji se ne slažu sa stavovima njegovog kandidata, otvoreno je glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću zapretio fizičkim nasiljem!

O tome možete pročitati na sledećem linku:

BAHATI SILEDŽIJA NASTAVLJA DA DIVLJA! Vlado Georgiev PRETI Vučićeviću glavnom uredniku Informera!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 6 godina

Sergej ima sve vise ispada po društvenim mrežama.

sergey

pre 6 godina

ogladneo propali glumac pa hoce u politiku.\n

Mika

pre 6 godina

Nema vise Sergej osecaj za realnost. Covek skroz skrenuo sa puta.

al mai

pre 6 godina

Ko zna sta se u njegovoj glavi desava, uglavnom, nista normalno

mille

pre 6 godina

Uvek kad vidim nekog glumca da se petlja u politiku, setim se gospodina Tranzicije i klepanja donacije i radnog mesta za paru i maglu.\n

branko1

pre 6 godina

Ovo je dobro što se dešava..Može da bude dobar primer našoj deci ,u ovoj ludniči u kojoj živimo,šta može da učine droga I alcohol.Valjda je I našoj deci jasno da su ova dvojica,ranije talentovanih estradnih ličnosti,dogurali ,do "Dr Laze Lazarevića",jer su ogrezli u drogu I alcohol ,I postali opasnost za društvo.Nadam se da će državne institucije pravovremeno reagovati I sprečiti moguću I verovatnu katastrofu.Tu nema povratka jer je sve natopljeno drogom I alkoholom I razoreno

gacmen

pre 6 godina

sta droga uradi onako dobrom glumcu!sad je nizasta\n

Ljubo

pre 6 godina

Ne gine nam ,novi "" goli" ili gradjanski ,valjda ce krst pravde pobediti ,mnogi su ga dirnuli...

Zule

pre 6 godina

Zato su tu gde i jesu ispod cenzusa , gde im je i mesto.

julijana

pre 6 godina

Apartman u Lazi L.ga ceka jer je ocigledno da mu je pomoc potrebna ,mozak mu ne radi kako treba.A i pretnje treba ozbiljno shvatiti na vreme.

lara

pre 6 godina

Čemu prozivke i pretnje? Ovom čoveku uopšte nije mesto u politici, ni na ovaj način. Neka se okrene svom poslu.

AS

pre 6 godina

ON JE LUD. DA LI POSTOJI NEKO NORMALAN DA SA NJIM SARAĐUJE I ZA OVAKVE GLASA?

milan

pre 6 godina

Jeli mi to treba da se plasimo "nekog" Sergeja ? Sta si unislja taj lik ? Nije on naisao na coveka "rutavih prsa" pa nebi tako pisao budalastine.

rastko

pre 6 godina

Zar javno izgovorena PRETNJA nije krivicno delo ??? U apsanu sa ovakvim klosarima i bitangama ovog drustva ! Pitam ovu vlast ; - Ako predsednik drzave TRPI uvrede na svoj racun , MI gradjani zaista nismo DUZNI da to cinimo i TRPIMO da nam ljudski sljam koji podrzava zute nepelcovane hijene, NEKAZNJENO javno preti da cemo zavrsiti kao Milanovic, a narocito, kada PRETNJE upucuju poznate i javne licnosti koji zaista imaju brojne fanove koji se prakticno UDRUZUJU i mogu je lako OSTVARITI , a da JAVNI TUZIOCI , POLICIJA i ostale nadlezne drzavne institucije - NE REAGUJU !!???

Goran

pre 6 godina

Sergej odaqvno ima problema sam sa sobom. Setimo se samo nosenja majice sa likom Jove Divjaka, okorelog kriminalca i dokazanog srbomrsca. Sto se tice razvlacenja, evo mene nisam nikakav bot, a mozes samo da mi razvlacis znas i sam sta i to ako ti dozvolim. A cokalija Georgijev, pa on je pukao odavno, njega vise niko i ne uzima za ozbiljno!

rastko

pre 6 godina

Direktno upucena JAVNA PRETNJA gradjanima koji podrzavaju ovu vlast od strane ove ljudske nakaze i jedne od nepelcovanih zutih hijena MORA biti sankcionisana - ZATVOROM jer postoji opravdani strah da je LAKO moze ostvariti uz pomoc svojih jos gorih fanova koji se udruzuju sa ostalim fanovima nepelcovanih hijena zute boje u ociglednoj NAMERI da IZVRSE krivicno delo FIZICKO NASILJE nad normalnim i postenim gradjanima ove drzave !!! MOLIM, BLAGOVREMENU REAKCIJU DRZAVNIH ORGANA !

rastko

pre 6 godina

Posto vlast ostaje NEOPRAVDANO nema na javno upucene direktne pretnje i uvrede gradjanima Srbije od strane poznatih licnosti ,licno cu se NAORUZATI - preventive radi a da ne bi zavrsio kao gospodin Milanovic koga su BESNE zute nepelcovane hijene razvlacile po Beogradskom asfaltu i UMESTO da takvi zavrse u KAVEZIMA ZOO vrtova zavrsili su tako sto su NA TAJ NACIN OSVOJILI VLAST u Srbiji a Milanovic i mnogi drugi mirni funkcioneri tadasnje vlasti u zatvorskim bolnicama i zatvorima sirom Srbije !?? Metak mi je vec u cevi i cekam poznate i nepoznate licnosti koje mi javno prete fizickom torturom , pa izvolite -''dobrodosli'' !!!!

Tanja

pre 6 godina

Жалосно.. Није ми јасно да једна јавна личност дозволи себи овакав примитивизам. Колико год мирзео или волео неког или нешто, на овакав начин комуницирати врло је не примерено. Свој образ је окаљао а на своју глумачку каријеру бацио је једну врло, врло ружну сенку.

Milanko

pre 6 godina

Još davnih dana kad je nosio majcu sa likom generala muslimanske vojske. (Srbina) Bilo mi je jasno da Srbiji i Srbima misli isto što i muslimanska vojska. Da li to znači poziv,da mi dok smo u punoj snazi treba da ih malo razvučemo ko Panta burek ili pobijemo sve komarce na njima koji su ih napali?Sve ovo može da se uradi ali, junaštvu ne moze niko da ih nauči ,oni čekaju da budu rulja jer samo tako znaju da biju.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Zagledajte malo facu - Edi Rama pravi, nešto mu je mutan pogled - mutno mu u glavi ! Nije čudno da lupeta - al' narodu to ne smeta, dobar glumac mali beše - ali šta ćeš - prava šteta ! Može da se oporavi kad izbaci mulj u glavi !!

Draža

pre 6 godina

Mali narkomanu, kad te mi dovatimo na ulici nećeš znati dal si pijan ili drogiran.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija