• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2017

14:38

SNS: Jankoviću, kako te nije sramota?

Politika

SNS: Jankoviću, kako te nije sramota?

Podeli vest

Srpska napredna stranka danas je lideru Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću postavila pitanje kako ga nije sramota da se oglašava povodom najave donošenja Deklaracije o zajedničkom objedinjenom nacionalnom delovanju i definisanju nacionalnih minimuma i principa za opstanak srpske nacije i srpskog naroda

"SNS pita propalog dosovskog kandidata za predsednika, Sašu Jankovića, kako ga nije sramota da se uopšte oglašava kada svi znamo da ga se ni najmanje ne tiču ni nacionalna pitanja, ni građani, ni Srbija, niti bilo šta drugo, osim punjenja vlastitih džepova, skupih provoda i vozikanja gliserom", piše u saopštenju te stranke.

Janković je ranije danas kritikovao najavu donošenja Deklaracije, ocenjujući da je reč o "novom medijskom balonu režima".

"Poručujemo jeftinom politikantu Jankoviću, koji se protivi svemu dobrom što se radi za Srbiju, da našu zemlju vode ljudi koji vole svoju državu, rade za njenu dobrobit, jačaju nacionalni identitet, bore se za bolji život njenih građana, za razliku od njega i njemu sličnih koji su ovu zemlju dobro iskoristili i sistematski opljačkali, a koji sada koriste svaku priliku da bace ljagu na Srbiju i isprljaju sve dobro što se uradi", ističe se u saopštenju SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

OVAJ JE IZGLEDA SEBI ODREDIO NOVU FUNKCIJU "GLAVNI SERONJA". SERE PO SVEMU ŠTO VREDI.

pekopeko

pre 6 godina

Da ga je bilo sramota, ne bi primao veliku platu za onoliki nerad.

pekopeko

pre 6 godina

ja mislim da Jankovic ne zna sta je to sramota.

steva

pre 6 godina

Pa kako da ga bude sramota kada mu kao i hrvatima nedostaje taj gen. Janković je operisan od sramote.

Daliborka

pre 6 godina

Najbolje bi bilo da uopste vise ne pominje ni narod ni drzavu. Zarad sitnih pol. poena blati sve sto je dobro.

tile

pre 6 godina

Jankovic i ekipa blate"svoju"zemlju,a nisu ni p od patriote.Cilj im je licno bogacenje i maksimalno uzivanje,dok narod ni na kraj pameti.

Sara

pre 6 godina

To su ti lazni moralisti koji umeju samo pamet da sole i to upravo sa skupih jahti, glisera, letovanja, zimovanja i to verovatno u trenucima dokolice.Ismeva narod i celu Srbiju takvim svojim ponasanjem

ana

pre 6 godina

Novi politicar koji se ne bavi politikom nego samo kritikom.

juca

pre 6 godina

Najbolje bi bilo da uopste vise ne pominje ni narod ni drzavu. Zarad sitnih pol. poena blati sve sto je dobro

Suzana

pre 6 godina

Jankovic je vise puta dokazao da je njemu bitan samo sopstveni interes i nista vise!

Ivana

pre 6 godina

Sram ga bilo je prava recenica. Bruka se svojim izjavama za medije.

una

pre 6 godina

Bolje da je izneo neku pametnu ideju nego sto napada.

Olga

pre 6 godina

Politikant jedan nedemokratični. Vučić može da mu drži lekcije o tome šta je demokratija uopšte.

Jovan

pre 6 godina

Janković toliko mrzi predsednika Vučića da će uvek negativno komentarisati svaki korak našeg predsednka. Na taj način pokazuje da njemu srpsko ništa sveto nije niti da se o građanima Srbije ikad brinuo. On nikakav zaštitnig građana nije bio. Sve je radio samo za svoj lični interes.

Aurelio

pre 6 godina

Interesantno je da je Janković u poslednjih četvrt veka uvek nekako pogrešna osoba na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, podrazumeva se...

BIBI

pre 6 godina

Dobro je pa nije došao na vlast ko zna šta bi bilo sa Srbijom!

Ana MArija

pre 6 godina

Janković bi Srbiju pustio da propadne, da ne postoji pa to je razlog što nije ostvario pobedu na predsedničkim izborima niti će ikada imati prilike da dođe na vlast!

Hedona

pre 6 godina

SNS pita propalog dosovskog kandidata za predsednika, Sašu Jankovića, kako ga nije sramota da se uopšte oglašava kada svi znamo da ga se ni najmanje ne tiču ni nacionalna pitanja, ni građani, ni Srbija, niti bilo šta drugo, osim punjenja vlastitih džepova, skupih provoda i vozikanja gliserom. DOS je zaista potpuno uništio Srbiju i njene građane.

Mara

pre 6 godina

Sto uopste neko obraca paznju na te dosovske bitange koje je zahvatila histerija, jer su izgubili kanale preko kojih su mogli nemilice  da kradu ovaj  narod,da se bahate i da glume elitu bez ikakvog pokrica,ne mogu nerad i pare ici zajedno,komunizam je propao,zato bi ga oni stalno ozivljavali pod okriljem jedne obicne reci,zvane \"demokratija\",e pa ne moze vise.\n

dragana2017

pre 6 godina

Jankovicev govor mrznje moze samo da privuce osobe ko sto je on zatrovane mrznjom prema predsedniku Vucicu , na srecu takvih je u Srbiji jako malo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija