• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nedeljnik

10.08.2017

09:53

PAJTIĆ NAS JE SROZAO NA 6%, ĐILAS DA VRATI DUG STRANCI KOJA GA JE NAPRAVILA! Šutanovac žestoko isprozivao svoje prethodnike u DS!

Politika

PAJTIĆ NAS JE SROZAO NA 6%, ĐILAS DA VRATI DUG STRANCI KOJA GA JE NAPRAVILA! Šutanovac žestoko isprozivao svoje prethodnike u DS!

Podeli vest

Predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da je spreman da pozove Borisa Tadića da se vrati u DS, od Dragana Đilasa očekuje da podrži njihovog kandidata za gradonačelnika i tako vrati dug stranci koja ga je napravila, dok Vuku Jeremiću savetuje da postane "novi Koštunica"

- U svom prvom obraćanju javnosti kao stranački lider rekao sam da je vreme za okupljanje i da je vreme cepanja DS-a ostalo za nama. Svi zajedno smo dužni da Srbiji ponudimo jak DS i upravo na tome radim”, rekao je Šutanovac za magazin Nedeljnik.

Za loš rejting demokrata optužio je prethodne lidere DS:

- Grčevita Pajtićeva borba da ostane na poziciji vlasti u Vojvodini dovela je do toga da smo u toj istoj Vojvodini na poslednjim izborima dobili samo sedam odsto. Đilas je dobio više od dva puta manje glasova u Beogradu. Očigledno da to očajničko držanje za vlast nije donelo rezultat. DS je 2012. otišla sa vlasti u Srbiji sa više od 22 odsto. A i Đilas i Pajtić tražili su ostavke ljudi koji su osvojili tih 22 odsto. Da bi kasnije Pajtić sa šest odsto u Srbiji i sedam odsto u Vojvodini imao ambiciju da nastavi da vodi DS - rekao je Šutanovac za Nedeljnik.

On je rekao da je najbolji plan opozicije za Beograd: jedna kolona - DS, Janković i Tadić, druga kolona - Jeremić, ali bez Dveri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija