• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2017

20:38

OVO JE NJEGOVO PRAVO LICE: SAŠA JANKOVIĆ PRIZIVA KRVOPROLIĆE! Propali političar i ne krije ZLOČINAČKE NAMERE!

Politika

OVO JE NJEGOVO PRAVO LICE: SAŠA JANKOVIĆ PRIZIVA KRVOPROLIĆE! Propali političar i ne krije ZLOČINAČKE NAMERE!

Podeli vest

Zoran Čičak, bliski saradnik Saše Jankovića, uporedio ljude iz vrha države s nacističkim zločincem Adolfom Ajhmanom i poručio da im treba pravično suditi, a ne rešavati krvavom osvetom. Janković na to rekao: Biće teško odoleti!?

Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković više i ne krije da priželjkuje krvoproliće u Srbiji i da bi se najradije nasilno obračunao sa aktuelnom vlašću i svim ljudima koji je podržavaju.

Jankovićev bliski saradnik, osnivač JUL-a Zoran Čičak, u autorskom tekstu na portalu "Moj izbor" uporedio je, naime, sadašnju vlast u Srbiji sa nacističkim zločincem Adolfom Ajhmanom, odgovornim za genocid nad više miliona Jevreja! Umesto da osudi ovakav stav, Saša Janković je spremno podržao Čička i posredno pozvao na krvave sukobe.

Gde je ubistvo, tu je i Janković...
Janković se uvek pojavi gde god se spominje smrt ili pretnja ubistvom. Očigledno ima želju da opet nekog miluje po kosi
Milenko Jovanov, potpredsednik SNS

Ne skriva namere

Zoran Čičak je u svom tekstu napisao da se Jevreji posle Drugog svetskog rata nisu svetili Ajhmanu, već su mu u Izraelu omogućili pravično suđenje, te da bi isto trebalo učiniti i u Srbiji sa Vučićevim režimom!?!

"Par razbijenih glava, nešto razbijenih izloga, zapaljenih automobila, poneka sahrana nekoga ko se zatekao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i sve će se nastaviti kao i svaki put ranije... Obim današnjeg zla koje preživljavamo - socijalnog, političkog, ekonomskog, demografskog, psihološkog, moralnog - toliko je veliki da će zahtevati vrhunske standarde pravde u kažnjavanju zločinaca koji su te mehanizme zla stvorili", napisao je, između ostalog, Čičak.

 

 

Ovaj tekst je Janković odmah podelio na Tviteru, uz stravičan komentar: "Zapamtimo ovo. Jer, biće teško odoleti", jasno aludirajući na to da bi on najradije prolivao krv na ulicama širom Srbije!

(FOTO) SVI KAPETANI NA BELU LAĐU! Jankoviću, Živkoviću, Jeremiću i Vojtehovskoj pozavideo bi i Srećko Šojić!

Ni Janković ni Čičak juče se nisu oglašavali ovim povodom.

Na drugoj strani, komentarišući najnoviji skandalozni ispad lidera PSG, potpredsednik SNS Milenko Jovanov smatra da je Janković "ozbiljan politički nekrofil".

JANKOVIĆ SRAMNO ISKORIŠĆAVA LJUDE! Građani podržali majku kojoj je oduzeto dete, a on ih predstavio kao svoje pristalice!

- Janković se uvek pojavi gde god se spominje smrt ili pretnja ubistvom. Očigledno ima želju da opet nekog miluje po kosi. Ta licemerna bitanga je postala nervozna. Narod ga neće, a nema više ni 3.000 evra koje je mesečno uzimao da ne radi ništa, pa bi i ubijao ne bi li se dočepao vlasti i para. Na sreću svih nas Srbija je daleko od vremena kada su pojave poput Jankovića nasiljem i ulicom dolazile na vlast... - naglašava on.

facebook

mojugao

SAŠA BOROJEVIĆ
MEDIJSKI STRATEG

Politički kameleoni poput Čička često moraju menjati mišljenje da bi se ono slagalo sa strankom. Nekada JUL, danas PSG, a sutra ko bude dao više.

Analitičar Dejan Vuk Stanković ističe da su ovo potpuno politički neprihvatljive poruke.

- Reč je o retorici politički poražene elite koja je izgubila svaki politički kompas i moralni obzir. Ovakva retorika radikalizuje javnu scenu, stvara zlu krv među političkim konkurentima i smanjuje prostor za normalnu raspravu. Osim što je društveno štetna, donosi političku štetu njenim promoterima... - upozorava Stanković.

Besmislene izjave

Lider pokreta "Narodna mreža" Vladan Glišić ocenjuje da Janković i njegov tim daju sve više besmislenih izjava.

BAHATI JANKOVIĆ ŠTITI SAMO SEBE! Sale Prangija i dalje krije KO MU JE DAO GLISER I KOG JE AMBASADORA VOZAO!

- Oni kao da su svesni da na vlast nikada ne mogu doći glasovima srpskog naroda, pa se ovakvim stavovima preporučuju da ih ambasador SAD postavi na vlast kao kvislinge. Problem je što Čičkova retorika podstiče atmosferu građanskog rata, a to Jankoviću očigledno godi - zaključuje Glišić.

Upoređivao Vučića sa Hitlerom

printscreen

Zanimljivo je da ovo Čičku nije prvi put da upoređuje predsednika Aleksandra Vučića i njegovu vlast sa nacistima.
On je pre samo dve nedelje retvitovao foto-montažu na kojoj su izjednačeni Vučić i nacistički lider Adolf Hitler.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bozo

pre 6 godina

sta ova nasa vlast ceka. Sasa i Cicak da se privedu na ifo.razgovor da objasne sta hoce. njima treba neki predsednik kao Erdogan pa da vidimo dali bi se oglasavali i pozivali na krvoprolice.\n

jovica

pre 6 godina

Nije mi samo jasno sta radi tuzilastvo i dokle ce se tolerisati ove otvorene pretnje, kako Vucicu tako i njegovim simpatizerima. Pisanje po grobovima, kuke i motike, razvlacenje po ulicama, samari zavrat a sad i ovo. Da li to znaci da su Jankovic, Trifunovic, Georgiev i ostale siledzije iznad Zakona pa mogu okolo da prete i vredjaju? Zadnji je cas da se reaguje i procesuira ovakvo ponasanje.

Fiko Halimić

pre 6 godina

jovica: Nadam se da će se u vezi ovoga oglasiti Tužilaštvo i preduzeti određene mere.

Darko

pre 6 godina

To vam je jedan od razloga zašto gubi masovno rejting i to ne samo on nego ceo taj tzv evropski blok.

Dragana

pre 6 godina

U datom momentu država bi se sa ovakvim siledžijama trebala obračunati.

zlatko 1

pre 6 godina

Stvarno deluje zastrasujuce!Ako su mu i ideje u skladu sa izrazom lica .....

Alekbojanic1

pre 6 godina

Da si se borio "99 kao i svi pravi muskarci, ni u snu ne bi izjavio ovako nesto, ali su se kukavice u to vreme krile.

Cobi

pre 6 godina

Kad se cuvek jednom provuce i ne bude kaznjen za zlocin koji je pocinio, on vise nema granica u svojim zlodelima. Od Jankovica se ne moze ocekivati nista dobro.

Goran

pre 6 godina

Ti ces nekome da sudis? Ti, koji si milione Srbiji pokrao, a to i ne krijes vec se ponosno vozikas skupocenim gliserom? Sram neka te bude.

Marjan

pre 6 godina

Da sam ja Sveti Petar, veruj mi, Jankovicu, ni u pakao te ne bih pustila, jer bi time bio pocascen.

muzicarka

pre 6 godina

Ovom coveku je dovoljno pogledati facu pa da svima bude jasno ko je on i sta je on!!!!!!!

Dara

pre 6 godina

И да хоће неби могао да их сакрије! Вире му из очију!

vudzi

pre 6 godina

Od ovakvog pogleda ne moze se ni očekivati drugačija izjava. Sramno.

steva

pre 6 godina

Pa ova dvojica zajedno sa Sergejom Trifunovićem treba da se leče kod psihijatra, a ne još da se bave politikom i ovaj treći glumom.

Dragana

pre 6 godina

Poludeli su ovi veliki "demokratski revolucionari". Toliko lupaju da je to strasno.

Koviljka

pre 6 godina

Ovo vec nije u redu. Toliko ima cinizma u njima da je to providno.

Beljkokez

pre 6 godina

За Јанковића ништа чудно, код њега у његовом стану из његовог пиштоља кад се убије момак, ( кад га убију) не одговара се,и он у томе ужива, зашто тако не би било и на улици да лудак ужива. И НИКО НИ ДА ГА ОПОМЕНЕ А КАМО ЛИ ОДВЕДЕ КОД ПСИХИЈАТРА ИЛИ У ПРДЕКАНУ.

Cana

pre 6 godina

Užas, mislim da bi ovakvo ponašanje i poziv na krvoproliće trebalo sankcionisati, pa i u Ustavu Srbije piše da se mora kazniti svako ko podriva bezbednost države i ko poziva na građanski rat.

rastko

pre 6 godina

Lopozicija je skup udruzenih 'levaka' kojima je suzen prostor za umakanje njihovih rucerdi u kacu meda pa im je ostalo da se medjusobno lizu,cickaju i krpiguze jedni duge stvarajuci ozbiljnu konkurenciju gej paradi, umesto da se bave aktuelnim politickim temama i opozicionim delovanjem da bi ih narod prepoznao kao ozbiljne konkurente aktuelnoj vlasti i mozda glasao za njih !!!

Saska

pre 6 godina

Svako vredjanje na verskoj i nacionalnoj bazi treba strogo kaznjavati. A bivsi zastitinik gradjana i politicar bi trebalo to da zna.

rastko

pre 6 godina

Kada bih se slucajno ili namerno nasao na ''pogresnom''mestu u pogresno vreme a da me bilo KO od udruzenih clanova Lopozicije fizicki ugrozi ili napadne uzvratio bih direktno po vodjama te kriminalne organizacije a ne po nekom izdrogiranom zaludjeniku koji ih podrzava ! Toliko .

Mirko

pre 6 godina

Sve narod vidi , nismo mi neko ko se vezuje pozadi , Jankovic je narodu dobro poznat, on za sledece izbore ne moze da ocekuje znacajnije podrske, niko ne zeli takvog coveka za lidera, daleko mu lepa kuca.

rastko

pre 6 godina

Treba sto vise pisati o ovakvim trulim izjavama lopozicije da bi se javnost naelektrisala i u sto vecem broju izasla na predstojece gradske izbore i glasala za svoga kandidata jer postoji opasnost da ''derbi'' bude odigran u tisini bez publike a TU nema prihoda !!!

Najbolja

pre 6 godina

Za Jankovića me ništa više nemože iznenaditi jer svi znaju ko stoji iza njega i za koga "radi"...lažni patriota, očigledno ima više lica pa ih menja po potrebi...baš nisko, nemam reči!

Saša

pre 6 godina

Bolesno i zastrašujuće, trebalo bi zaista reagovati. Sa ovako bolesnim umovima nije se igrati,samo treba da nam neko zlo izazovu. Opet kažem, da bi u jednoj zemlji bilo mira, moraju postojati represivne mere, sankcije i osude. Znači Goli otok da proradi pod hitno...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija