• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2017

23:48

ŠOJGU POSLE RAZGOVORA S VULINOM: Rusija očekuje veću vojnu saradnju sa Srbijom!

Politika

ŠOJGU POSLE RAZGOVORA S VULINOM: Rusija očekuje veću vojnu saradnju sa Srbijom!

Podeli vest

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je danas, posle sastanka sa srpskim ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom u Moskvi, da očekuje veću vojnu i vojno-tehničku saradnju sa Srbijom, prenosi TASS

- Nadam se da će dinamika koju imamo u vojnoj i vojno-tehničkoj saradnji ne samo ostati sačuvana, već da će se i povećati- rekao je Šojgu i dodao da je prethodnih godina mnogo toga započeto i urađeno.

Prema njegovim rečima, to se odnosi i na vojno-tehničku saradnju, kao i na pomoć Rusije u nabavci oružja i vojne opreme.

- To se, naravno, odnosi na vojnu saradnju, zajedničke vežbe, razmenu delegacija ne samo na nivou visoke komande, već i na nivou srednjeg i nižeg nivoa - precizirao je Šojgu.

Šojgu i Vulin prisustvovali su na poligonu u Alabinu nedaleko od Moskve finalnoj trci u tenkovskom biatlonu na kojoj je pobedila ruska ekipa, a Srbija zauzela šesto mesto.

VULIN U MOSKVI RAZGOVARAO SA ŠOJGUOM: Srbija će i dalje biti vojno neutralna
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 6 godina

Pa naravno, i baze da se prave za ruse. Kad pocne ovaj haos sa dolarom uskoro i pukne imperija, trebace neko da nam malo pomogne oko srpskog nacionalnog pitanja. Redak je momenat u istoriji kada su vlasti u obe zemlje bile na istoj ideoloskoj strani.

CAPAJEV

pre 6 godina

Jooooooj druze Sojgu moramo da pitamo prvo sefove iz NATO

XXL

pre 6 godina

Ccccc bliži se kraj godine, prošli su i svi datumi u aprilu i Vidovdan, a neke ptice nikad da polete bar ne prema Srbiji. I šta bi? MiG-a - ČEKAMO.

Sloba

pre 6 godina

A gde su te stare kante od aviona i de su te odavno prevazisle s300 i druga obecanja koje nisu nikad dosad ispunili neznam kad ce srbi da nauce da vide da nemaju u rusiji prijatelje vec samo njini interesi jel su ostali sami na ovoj planeti i bas bas im treba barem srbija da bi pred amerima stali normalno jel inace su im gace dole sta ce od nas da bude to je druga prica

vlada

pre 6 godina

"SRSS", ili "samo Rusija Srbiju spašava", s tim što moramo biti mnogo "otvoreniji" prema njima, i SVE će biti /stići/!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija