• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

15.08.2017

18:43

VULIN SE SASTAO SA ČEPURINOM: Hvala Rusiji što čini sve da onemogući prijem Kosova u Interpol!

Politika

VULIN SE SASTAO SA ČEPURINOM: Hvala Rusiji što čini sve da onemogući prijem Kosova u Interpol!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas u Beogradu sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom o aktuelnoj međunarodnoj vojnoj saradnji dve zemlje i zahvalio na principijelnoj poziciji Rusije u odnosu prema Kosovu i Metohiji

Vulin je na sastanku u Ministarstvu odbrane zamolio ambasadora da Rusija kao i do sada učini sve što je u njenoj moći da onemogući prijem Kosova i Metohije u Interpol, navedeno je u saopštenju.

Ruskom amabasadoru Vulin je preneo utiske iz nedavne posete Moskvi, gde je na poziv ruskog kolege prisustvao završnici i svečanom zatvaranju ovogodišnjih Medjunarodnih vojnih igara.

Vulin je rekao ambasadoru Rusije da je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića preneo poziv ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i svom ruskom kolegi ministru Sergeju Šojguu da sledeće godine prisustvuju obeležavanju stogodišnjice proboja Solunskog fronta.

RUSI I KINEZI NE DAJU ŠIPTARIMA U INTERPOL! Snažna podrška Srbiji u novoj borbi protiv samozvanog Kosova!


RUSKI MINISTAR ODBRANE ŠOJGU OTVORENO PORUČIO BEOGRADU: Rusija hoće vojni savez sa Srbijom!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija