• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2017

19:23

HOĆE DA BUDE GRADONAČELNIK, A MEŠA BABE I ŽABE! Janković brani fabriku vode od metroa, a nema pojma gde je šta!

Politika

HOĆE DA BUDE GRADONAČELNIK, A MEŠA BABE I ŽABE! Janković brani fabriku vode od metroa, a nema pojma gde je šta!

Podeli vest

Propali dosovski kandidat za predsednika Srbije i samozvani kandidat razjedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda Saša Janković se reagujući na najavu gradonačelnika Siniše Malog da će prva trasa metroa koja će voditi od Makiškog polja do Mirijeva i koja je u planu da se gradi 2020. godine, oštro usprotivio realizaciji ovog projekta tvrdeći da će izgradnja metroa ugroziti fabriku vode u Makišu

Janković je napisao da će početna stanica metroa, koja će biti u Makiškom polju ugroziti pijaću vodu, koja je namenjena našoj deci, ne znajući da se proizvodni pogon 'Beogradskog vodovoda i kanalizacije' nalazi kilometrima daleko.

- Sutrašnjicu naše dece nemamo pravo da im poklonimo. Pijaća voda je ključni resurs budućnosti. Dosta! - napisao je Janković na Tviteru.

 

 

Samozvani kandidat za gradonačelnika Beograda očigledno nema ama baš nikakvu predstavu gde se šta u Beogradu nalazi, jer je očigledno pomešao lokaciju projekta Makiško polje i fabrike vode.

S obzirom na to da Janković ima tendenciju da jednog dana bude gradonačelnik Beograda prosto je neverovatno da ne zna gde se nalaze postrojenja osnovnih službi grada i da se na ovakav način bruka na društvenoj mreži Tviter. Sa ovakvim znanjem, izgubiće i ono malo pristalica što mu je ostalo.

OVO JE NJEGOVO PRAVO LICE: SAŠA JANKOVIĆ PRIZIVA KRVOPROLIĆE! Propali političar i ne krije ZLOČINAČKE NAMERE!

Podsetimo, gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da bi radovi na izgradnji beogradskog metroa mogli da počnu 2020. godine i da će prva linija ići od Makiškog polja do Mirijeva.

On je kazao da je prema istraživanjima najveći protok putnika od Makiškog polja a najopterećniji deo kod Sajma.

- Prva linija će ići Makiš-Sajam-Trg Republike-Pančevački most-Karaburma-Mirijevo - naveo je Mali.

MALI: 2020. godine moguć početak radova na metrou!

Inače, glavni gradski arhitekta Milutin Folić je istakao da je arhitektonsko-urbanistički konkurs za budući izgled Makiškog polja je završen, odabrano je prvonagrađeno rešenje i dobijen koncept razvoja ovog prostora u budućnosti. I što je najvažnije taj prostor koji obuhvata 680 hektara nema nikakve veze sa lokacijom proizvodnog pogona 'Beogradskog vodovoda i kanalizacije'.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 6 godina

Sta si on umislja da je on ? Za vecinu je niko i nista - eto

Alo bre

pre 6 godina

Varaš se "jabuko sa grane" jeste on neko i veoma nešto, a evo ti i primera: U njegovom stanu ubijen je mladić (kažu samoubistvo) na kome NISU pronađene barutne čestice, ali zato jesu na Jankoviću. i nikom ništa, Pitaj se je li je niko i ništa!. Ono šta se ja odista pitam je šta su odnosno ko su (osim budale ČIčka) koji podržavaju njega, čoveka koji, po meni, treba da je u zatvoru!!!!!.

Rada

pre 6 godina

Janković je protiv svakog napredka bez obzira što nije u pravu.

Živko

pre 6 godina

Malo samo rada i naprednjaci njihovi koalicioni partneri imaju da ove probisvete počiste kao ulično smeće.

Miloš

pre 6 godina

Janković uvek pokaže svoje neznanje ali to mu ne smeta da zbunjuje javnost.

miki

pre 6 godina

Verujem u idejna rešenja naših arhitekata, a Janković je pametniji kad ćuti!

Fica

pre 6 godina

Nisam iznenađen ovim stanjem. To je naša realnost.

Aca

pre 6 godina

Saša, Saša, ne mešaj babe i zabe. Da li je to od brze vožnje gliserom?

Milorad

pre 6 godina

Janković kada se mora baviti ozbiljno poslom a to politika jeste sjeo je iza kompa i na twitter i radi sada čoek .Dok je mogao za državne pare izbacivati političke floskule kao rekao bih parazaštitnik građana tip je uživao.

Darko

pre 6 godina

On samo zna gde su njegova parking mesta koja je prisvojio

Bojan

pre 6 godina

Očigledno je da Janković lupa gluposti bolje bi mu bilo da nauči šta je gde a ne da se stalno bruka.

Sasa

pre 6 godina

" Zbunite zavesu, spustio sam se". Njegove sve izjave mi lice na to.

Laza

pre 6 godina

Jankovića ne interesuje Beograd njega zanima samo sopstveni interes zato i lupa gluposti.

Ivana

pre 6 godina

A Jankovic samo da kaze nesto, nebitno da li to ima ikakvog smisla ili ne.

Petar

pre 6 godina

Sigurno je isao logikom da ni svi Beogradjani ne znaju o kojim lokacijama je rec, a da ne pricamo o gradjanima ostatka Srbije. Kad nadodamo tome tezinu provere informacije od strane obicnog gradjanina, dobijemo odlicnu stvar za manipulaciju i napad na vlast bez osnova.

Tuzibaba

pre 6 godina

Da li ce ovaj covek ikada izaci u javnost i reci: Ja bih ovo uradio ili moj kratkorocni plan je... moj dugorocni plan je... A ne, ne moze, on nema plan za sta raditi vec samo gleda iz njegove perspektive ko je sta lose po njega uradio, smislio...

milos00

pre 6 godina

Ovaj Jankovic je veliki strucnjak u sve s erazume,samo svoj posao ne radi kako treba

Milorad

pre 6 godina

Njemu je samo bitno da izjavi bilo šta kako bi se u medijima pojavljivao.

Branko

pre 6 godina

Ne zna ni sam o čemu govori. On se vodi time da mu je samo bitno pojavljivanje u medijima.

Lala

pre 6 godina

Kretencina jedna. Pitam se samo KO glasa za ovoga?

jovan

pre 6 godina

Da li se neko seca. Nikole Secerovskog? faca isti on.\n

Goran

pre 6 godina

Ma to je Đole jedna budala. Ali budala koči!

Zoran Milosavljević

pre 6 godina

Pola Beograda zna da je ugrožen najveći izvor vode za Beograd. VLast Beorada mora ozbiljno da razuveri građane da nije ugrožena pijaća voda. Gradski urbanista nije kompetentan da o tome govori. Problem je veoma ozbiljan i može u u budućnosti da ima velike posledice po zdravlje ljudi. Ovo nije politički problem. O tome mora ozbiljno da se priča.

Zdravko

pre 6 godina

Čovek pojma nema on umislio da još živi u Loznici. Alo bre ovo je Beograd ovde vladaju pravila milionmskog grada a ne Loznice.nauči bar toliko da ri se beograđani ne smeju tvojim glupostima.

Mara

pre 6 godina

Aman,sklonite tog coveka i njemu slicne iz medija,prestacu da citam sve domace novine zbog takvih Teletabisa kao sto je Jankovic,prelazim na \"Sputnik\",najozbiljniji su mediji na ovim prostorima i najvise im verujem.\n

bubasvaba

pre 6 godina

Hoce da se dokopa bilo koje funkcije da se spasi robbije za ubistvo u njegovom stanu njegovim pistoljem.

DUŠAN

pre 6 godina

IMA PRAVA DASE KANDIDUJE ALI AKO GA IZABERU TAKOJE NAROD HTEO I NARAVNO TAKVOG ONDA I TAJ NAROD ZASLUZUJE PA NEKA ODLUČUJU O IZBORU GRADONAČELNIKA

Rajko

pre 6 godina

Јадан човек тај Јанковић он зна Београд само онолико колико је шетао кера и пут до западних амабасада . Он мисли да је Макишко поље једно пољанче величине фудбалског игралишта . Много је штитио грађане па није имао времена да упозна Београд .

vladbgd

pre 6 godina

A, Jankovic se razume, kao Marica u kriv k...c

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija