• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

17.08.2017

18:01

FRKA U DOS! POLICIJA ISTRAŽUJE NESTANAK DEJTONSKOG SPORAZUMA: Neko će zbog ovog da završi iza rešetaka!

Politika

FRKA U DOS! POLICIJA ISTRAŽUJE NESTANAK DEJTONSKOG SPORAZUMA: Neko će zbog ovog da završi iza rešetaka!

Podeli vest

Policija istražuje šta se dogodilo sa originalnim dokumentom Dejtonskog sporazuma u Srbiji, ko je kriv za njegov nestanak i da li iza svega stoji nemar ili možda namera

Srpski telegraf se poziva na izvor iz policije, koji je rekao da se radi o dokumentu od državnog značaja i da je važno da se sve razjasni.

Šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je pre dva dana za taj list da Srbija nema original Dejtonskog sporazuma, a da je posle 5. oktobra 2000. godine nestao i papir na kojem je Ričarad Holbruk potpisao da Amerikanci nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

DRAMATIČNO OTKRIĆE! Zapad nam sprema finalnu ucenu: SRBIJA MORA DA SE ODREKNE SRPSKE!

- Uništen i izgubljen je i originalni primerak Dejtonskog sporazuma - otkrio je Dačić, koji je istraživao kako su nestali sporazumi koji su za Srbiju i danas od ključne važnosti.

SRBIJA NA METI ČETIRI SILE: Rusija, SAD, Kina i Turska u žestokom ratu za prevlast na zapadnom Balkanu!

- Svi se prave blesavi kad ih pitam, a nezamislivo je da Srbija nema sačuvan primerak Dejtonskog sporazuma. Svi Miloševićevi saradnici tvrde, a njegova sekretarica se kune da je Milošević zvao i da joj je dao papir na kome je Holbruk, tadašnji glavni pregovarač između Zapada i Srbije i američki izaslanik, potpisao Miloševiću (tokom pregovora 1998. i 1999) da Amerika nikada neće priznati nezavisnost Kosova - kaže Dačić.

Public

Prema njegovim rečima, taj papir je nestao, jer je sve opljačkano.

(VIDEO) FRANCUSKI POSLANIK NAPAO EU ZBOG SRBA: Evropa odmah da okonča politiku kolektivne kazne za srpski narod, REPUBLIKA SRPSKA IMA PRAVO NA REFERENDUM!

- Nema ni tog papira, oni su, bre, sve opljačkali. Kad su hapsili Slobu, ništa nije ostalo - naveo je Dačić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

to bato. a sada da vidimo ko ce da odgovara za veleizdaju .

Mara

pre 6 godina

Ko to sugerise da je sve opljackano kad su uhapsili Milosevica,ti dokumenti nemaju nikakve veze sa njegovim nezakonitim hapsenjem,pritisnuti ljude koji su znalu gde su tako vazni dokumenti drzani,oni znaju sta se desilo sa tim jer nisu stajali na izvolte svima, vec su negde bili pod kljucem. \n

Radaše

pre 6 godina

jubilarni stoti put,posledice 5okt revolucije su nesagledive i beskonačne. \n

božo

pre 6 godina

neka traže kopiju od hrvata dobro sezna koje to uzeo izem ti diplomatiju

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija