• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2017

11:51

VULIN: Zašto je Mekalister pozvao Jeremića, a nije Šešelja - IZGLEDA JE KRITERIJUM MRŽNJA PREMA VUČIĆU!

Politika

VULIN: Zašto je Mekalister pozvao Jeremića, a nije Šešelja - IZGLEDA JE KRITERIJUM MRŽNJA PREMA VUČIĆU!

Podeli vest

Ministar odbrane i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da mu nisu jasni kriterijumi po kojima su lideri opozicije pozivani na sastanak sa izvestiocem Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom, s obzirom da je, na primer, pozvan Vuk Jeremić, koji nije u parlamentu, a nije pozvan Vojislav Šešelj, kao šef parlamentzarne opozicione stranke

- Mekalister može da se sastane sa kim hoće i na to ima pravo, ali su nejasni kriterijumi na osnovu kojih su pojedini lideri opozicije pozvani na sastanak s njim - rekao je Vulin.

On je za tv Pink rekao da bi voleo da zna na osnovu čega se određuje definicija opozicije i zapitao zašto se poziva neko ko nije u parlamentu, poput Vuka Jeremića, a ne i radikali, koji su parlamentarna opoziciona stranka:

- Ili je jedina razlika koliko mrziš Vučića. Ako ga mrziš jako, onda si opozicija i zvaćemo te na sastanke i ako nisi parlamentaran, a ako ga ne mrziš baš jako, onda ćemo sačekati da vidimo kako ćeš se popraviti - ukazao je Vulin.

Vulin je rekao i da nije siguran da se tako može ponašati u nekim drugim zemljama.

- Ne bih dopustio sebi da se ponašam u nekoj drugoj zemlji kako neki pokušavaju ovde - rekao je on.

Dodaje i da ako neko sa strane treba da dođe da ujedini opoziciju, neka to i učini, jer je izgleda jedina tema da li će biti jedna opoziciona lista ili ne.

- Nemojte da oklevate, sve se dogovorite, ionako nemate ideoloških razlika. Svejedno vam, jer je Vučić jedina politika. Čudi me da stranci to moraju da rade - rekao je Vulin.

Očekuje, kaže, da će Mekalister predstavnicima opozicije objasniti da se mirna predaja vlasti dešava posle izbora, a ne na ulicama, i da će im objasniti i da u Evropi postoje određena pravila koja obeshrabruju nasilje u politici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
asid

pre 6 godina

Mekalister poziva one opozicionare koje plaća pre svega da mu podnesu izveštaj šta su uradili od onoga što su ranije dobili kao zadatak i da im da nove zadatke!

Peca

pre 6 godina

Heee heeehe Gde Sekija da pozove pa on ih ke napusio jos davno !!!!

Zlatko

pre 6 godina

Ako se Rusija mesala u izbore u SAD-e kako nazvati ovo ovde??? Mozda bi logicnije da samo proglase pobednika po zelji.

NATO u blato

pre 6 godina

Сви на колена пред мајком Русијом а ми као браћа уз њих.

Nebojsa

pre 6 godina

Koliko znam a javno je prikazano Mekalister je bio u stabu SNS kada su bili izbori.\nDrugo Jeremic je odbio da se sastane sa doticnim.\n

jov

pre 6 godina

pazi bato,tako je mislio i bivši,ali su se zarad novca ujedinili i ...

drago knezevic

pre 6 godina

nije seselj pozvan zato sto nije izdaica i covek koji se ne kupuje da izda srbiju.

Zoran

pre 6 godina

E moj Vuline a ti si bas naivan, da zove Seselja koji je delimicno isto misljenik Vucica.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija