• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2017

15:43

LONČAR: Nastavljeno renoviranje Specijalne bolnice u Banji Koviljači

Politika

LONČAR: Nastavljeno renoviranje Specijalne bolnice u Banji Koviljači

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar posetio je danas Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju u Banji Koviljači i obišao nove kabine u terapijskom delu bolnice koje su deo prve faze renoviranja Starog blatnog kupatila

Vrednost izvedenih radova na 13 novih kabina za pakovanje lekovitim blatom i 13 kada za kupanje u termomineralnoj vodi je 24,9 miliona dinara bez PDV-a, a nakon izvršene rekonstrukcije ovaj velnes objekat moći će da primi do 250 korisnika.

Lončar je, kako je saopšteno iz ministarstva zdravlja, istakao da je u protekle dve godine u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju uloženo blizu dva miliona evra, što se pozitivno odrazilo na funkcionisanje ustanove, koja je prvi put bez dugova, isplaćeni su stari krediti, radnici dobijaju stimulaciju, a u 2016. godini zabeleženo je i rekordno poslovanje - 20.000 gostiju uz ostvaren prihod od 700 miliona dinara.

- Ne čudi onda zašto su naši partneri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata bili oduševljeni onim što su ovde videli i doživeli i što već rade na tome da organizuju dolaske svojih sunarodnika u Banju Koviljaču. Rad i rezultati koji se ovde ostvaruju su primer svim drugim ustanovama ovog tipa u Srbiji - rekao je Lončar.

Renoviranje Starog blatnog kupatila predstavlja jednu u nizu aktivnosti koje je Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Banji Koviljači preduzela u proteklom periodu u cilju osavremenjivanja objekta i unapređenja kapaciteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija