• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

23.08.2017

20:15

PRLJAVI DIL! PRIŠTINSKI MEDIJI TVRDE: Pacoli gura Haradinaja da bi postao 'ŠEF DIPLOMATIJE'!

Politika

PRLJAVI DIL! PRIŠTINSKI MEDIJI TVRDE: Pacoli gura Haradinaja da bi postao 'ŠEF DIPLOMATIJE'!

Podeli vest

Najbogatiji albanski tajkun Bedžet Pacoli podržaće izbor jednog od osnivača OVK Kadrija Veseljija za predsednika Skupštine lažne države Kosovo u zamenu za mesto ministra spoljnih poslova!

Kako pišu prištinski mediji, Pacoli je izdao direktivu da njegova četira poslanika na sutrašnjoj konstitutivnoj sednici parlamenta glasaju za izbor Veseljija, čime je podržao PAN koaliciju ratnih zločinaca Ramuša Haradinaja i Fatmira Ljimaja.

Lako ostvariv scenario
Nije nemoguće da Bedžet Pacoli postane ministar. Mnogo je doprineo lažnoj državi Kosovo
Goran Bogdanović, bivši ministar za Kosovo

"Stranka Bedžeta Pacolija zvanično će u četvrtak podržati PAN koaliciju i omogućiti im da izaberu novog-starog predsednika parlamenta Kadrija Veseljija. Ukoliko Pacoli uđe u vladu, a sva je prilika da će postati novi šef diplomatije, na njegovo mesto u parlamentu sešće Imet Rahmani iz DSK", piše prištinski list "Zeri".

Komentarišući ove navode, bivši ministar za Kosovo Goran Bogdanović smatra da postoji velika mogućnost da se ostvare navodi šiptarskih medija.

- Nije nemoguće da milijarder Bedžet Pacoli postane kosovski šef diplomatije. Pacoli je zaista mnogo doprineo lažnoj državi Kosovo. Kupovao je i mnoga priznanja te lažne državnosti. Ovo bi, naravno, bilo mnogo loše za Srbiju i Srbe na Kosovu. Sad dosta zavisi i od Srpske liste - zaključuje Bogdanović.

Pacoli plaćao i za slobodu Haradinaja?!

Podsetimo, Pacoli nije štedeo novac ni za lobiranje da Francuska ne izruči Ramuša Haradinaja našoj zemlji zbog ratnih zločina počinjenih na Kosovu. Kako su preneli mediji, Pacoli je milionima plaćao lobističke grupe koje su pritiskali francuske političare i pravile medijsku kampanju u Haradinajevu korist.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sule

pre 6 godina

A sve njih gura demoamerika, jer njima ne treba blagostanje na balkanu, vec droga , prostitucija, belo roblje, vadjenje ljudskih organa, ratovi, kriza...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija