• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2017

17:47

MEKALISTER IZNENADIO JADRANKU JOKSIMOVIĆ! Na srpskom poručio: " Volim Srbiju"!

Politika

MEKALISTER IZNENADIO JADRANKU JOKSIMOVIĆ! Na srpskom poručio: " Volim Srbiju"!

Podeli vest

Predsedavajući Komiteta za spoljne poslove i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister izjavio je na srpskom jeziku da voli Srbiju

Mekalister, koji boravi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji, uoči sastanka sa ministarkom za evropske integracije Jadrankom Joksimović, bio je posebno raspoložen, pa je pozdravljajući se sa ministarkom Joksimović rekao:

“Volim Srbiju - tako se kaže”. 

Mekalister i ministarka Joksimović su razgovarali o odnosima Srbije i EU, procesu evropskih integracija naše zemlje, reformama koje se sprovode, prilikama u regionu i drugim značajnim temama. 

VUČIĆ I MEKALISTER o putu ka EU, dijalogu o KiM...

Mekalister se napred ranije danas sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem. 

Posle sastanka sa ministarkom za evropske integracije razgovaraće sa predsednikom odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenadom Čankom.

VUĆIĆ: Ana Brnabić će Zaevu uputiti poziv za ZAJEDNIČKU SEDNICU VLADA SRBIJE I MAKEDONIJE!

VUČIĆ NEMAČKIM I ŠVAJCARSKIM KOMPANIJAMA predstavio mogućnosti poslovanja u Srbiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 6 godina

.... ovaj kao "Raspućin" u Srbiji, ako to ima neko da kaže Vučiću! "iznenadio Jadranku", verujte neozbiljno! Znam da volite "exluzivu" ali ovo je tendeciozna vest!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija