• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2017

18:32

SAMO BAHATO! ZA NJIH NEMA KRIZE: Pajtić na Brionima, Živković na brodu, Čeda na Mikonosu!

Politika

SAMO BAHATO! ZA NJIH NEMA KRIZE: Pajtić na Brionima, Živković na brodu, Čeda na Mikonosu!

Podeli vest

Letovanje Saše Jankovića u Libanu samo je poslednji u nizu primera tajkunskog bahaćenja opozicionih lidera i liderčića za koje ekonomska kriza očigledno ne važi

Bivši lider DS Bojan Pajtić, predsednik Nove stranke Zoran Živković i šef LDP Čedomir Jovanović javno su se ovog leta pohvalili odmorom na egzotičnim destinacijama o kojima prosečan Srbin može samo da sanja.

Politička istorija i statistička greška
Građani su im već dali ocenu, imajući u vidu da su neki od njih već u političkoj istoriji, a drugi na nivou statističke greške
Branko Ružić, ministar

Pajtić tradicionalno svakog leta uživa na Hrvatskom primorju i to na Brionima, gde boravi i ovih dana. On se sam proteklog vikenda na Tviteru pohvalio slikama iz Hrvatske sve usput obmanjujući narod da je letovanje platio od novca koji je dobio po osnovu sudske tužbe protiv Informera.

- Dobio sam tužbu zbog kleveta i pozvao ljude na Tviteru da glasaju da li da od tog novca zaista, po prvi put, odem u hotel na Brione. Budući da je i sudski utvrđeno da sam u pravu, ispunjavam želju pratilaca sa Tvitera - naveo je Pajtić, odbijajući da objasni kako je sa 100.000 dinara (oko 800 evra), koliko mu je isplatio Informer, otišao na Brione, gde noć u najjeftinijoj hotelskoj sobi košta čak 200 evra.

Na drugoj strani, bivši premijer Zoran Živković se početkom avgusta na svom Tviteru pohvalio provodom na Crnogorskom primorju, gde je upravljao turističkim brodićem, a Čedomir Jovanović je i ovoga leta otišao na Mikonos, mondensko grčko ostrvo koje važi za najskuplje na Mediteranu.

PROPALI DOSOVSKI PREDSEDNIČKI KANDIDAT ŽIVI KAO MILIONER! Posle tajkunskog glisera Saša Janković se baškari u Libanu!

Komentarišući bahate opozicionare, ministar za lokalnu samoupravu Branko Ružić kaže da su oni dužni da javnosti objasne odakle im pare.

- Nije u sferi mog interesovanja gde ko privatno boravi leti ili zimi, ali jeste jako važno za građane i građanke Srbije utvrditi efekte njihovog dugogodišnjeg bavljenja politikom. Doduše, građani su im dali sasvim razumnu ocenu, imajući u vidu da su neki od njih već u političkoj istoriji, a drugi na nivou statističke greške u više izbornih ciklusa - zaključuje Ružić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anka

pre 6 godina

Za njih nema krize jer su zemlju opljačkali pa se sad bahate! Sramno i poražavajuće!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija