• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2017

19:02

PREMIJER MAKEDONIJE ZAEV O SRBIJI: Lepa reč i iskreno prijateljstvo rešavaju probleme!

Politika

PREMIJER MAKEDONIJE ZAEV O SRBIJI: Lepa reč i iskreno prijateljstvo rešavaju probleme!

Podeli vest

Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je danas, govoreći o odnosima sa Srbijom, da "lepa reč i iskreno prijateljstvo rešavaju probleme"

- Sve u vezi ovog slučaja je već rečeno putem saopštenja i u izjavama ministra spoljnih poslova i potpredsednika vlade za evropska pitanja- rekao je Zaev na konferenciji za novinare u Vladi, prenosi MIA. 

SVE SE VRAĆA U NORMALU: Ambasada Srbije u Skoplju ponovo radi

Makedonski premijer je govoreći o slučaju Gorana Živaljevića rekao da su socijaldemokrate u vreme izbijanja nereda u Sobranju bili u opoziciji i nisu imali način da se informišu o tome da li neko ima dozvolu ili ne za ulazak u parlament.

- Mi smo u tom periodu bili opozicija i zaista nismo imali način da se informišemo da li je neko dao dozvolu ili ne- rekao je Zaev.

Zaev je, kako je preneo RTS, rekao da zna da su dve službe - makedonski UBK i srpska BIA - međusobno i u saglasnosti sa diplomatskim protokolima, završile posao oko toga šta se dešavalo, onako kako je propisano Bečkom konvencijom.

MAKEDONSKI SCENARIO NAPISAN U BONDSTILU: Događaji koji prete da ZATRESU BALKAN nisu slučajni, DEO SU ŠIREG PLANA!

RAZGOVARALI VUČIĆ I ZAEV: Evo šta su se predsednik Srbije i premijer Makedonije dogovorili!

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Evo zašto su povučene diplomate iz Skoplja - MAKEDONCI SLUŠAJU ČAK I VUČIĆA?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija