• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović - D. Kljajić

29.08.2017

22:00

ŠOKANTNE TVRDNJE LIDERA SRS o zločinačkom planu Tribunala! ŠEŠELJ: Hag isplanirao UBISTVO MLADIĆA!

Politika

ŠOKANTNE TVRDNJE LIDERA SRS o zločinačkom planu Tribunala! ŠEŠELJ: Hag isplanirao UBISTVO MLADIĆA!

Podeli vest

Održavaće ga poluživog do prvostepene presude u novembru! Onda će mu razrediti krv i on će pre Nove godine, tvrdi lider SRS Vojislav Šešelj

Haški tribunal će bivšeg komandanta Vojske RS generala Ratka Mladića održavati u životu sve do novembra ove godine, odnosno do izricanja prvostepene presude, a odmah posle toga će ga ubiti! Ovo tvrdi lider SRS Vojislav Šešelj, koji je i sam više od 12 godina proveo u haškoj tamnici.

Šešelj kaže da ima pouzdana saznanja da su 'haški zločinci' uveliko razradili podmukli plan za Mladićevu likvidaciju koja će biti izvedena tako da sve izgleda kao da je general umro 'prirodnom smrću'.

Strašna patnja
Mladić će u Hagu biti izlagan patnji, ali održavan u životu sve dok njima tamo bude trebao
Vojislav Šešelj, lider SRS

Prema rečima šefa SRS, čim bude izrečena prvostepena, osuđujuća presuda, Mladiću će u pritvoru u Sheveningenu dati veliku dozu lekova za razređivanje krvi i general će u svojoj ćeliji umreti pre Nove godine!

Dani su mu odbrojani

Lider radikala ističe da je "krajnji, suštinski cilj" ovog plana da nikada ne dođe do drugostepenog postupka.

- Za Mladića su pripremili taktiku kakvu su imali i za Miloševića. I njega su hteli da ubiju odmah posle prvostepene presude, ali je Sloba umro ranije pošto su u Hagu pogrešili u doziranju lekova... Mladića će, dakle, održavati u životu do prvostepene presude, a onda će ga pustiti da umre kako se ne bi dalje zamajavali. Čim izreknu osuđujuću presudu, daće mu veliku dozu lekova za razređivanje krvi i Mladić će "prirodnom smrću" umreti pre Nove godine! A čim osuđenik umre, prekida se drugostepeni postupak i kao važeća ostaje prvostepena presuda... - navodi Šešelj, koji kaže da bi jedini spas za Mladića mogla da bude Rusija.

Informer

- Voleo bih da ga puste u Moskvu na lečenje, ali čisto sumnjam. To bi za njega bio spas, da proživi još neke godine životom dostojnog čoveka. Nažalost, u Hagu će biti izlagan patnji, ali održavan u životu sve dok njima tamo bude trebao. Pomoću lekova za razređivanje krvi oni mogu odlučiti kada će Mladić umreti. Ne zaboravite da je general već imao nekoliko moždanih i srčanih udara - kaže Šešelj i navodi da je na svom primeru najbolje video kako se Hag ophodi prema optuženicima:

- Tek godinu dana nakon što sam primetio krvarenje iz debelog creva odveli su me na kolonoskopiju. Urgirao sam mnogo puta pre toga, ali ih nije bilo briga! Tako se sada ponašaju i prema Mladiću. Oni tamo uopšte ne vode računa o zdravlju Srba...

Komentarišući ove Šešeljeve tvrdnje, generalov sin Darko Mladić kaže da je zahvalan medijima koji prate stanje njegovog oca.

printscreen

mojugao

mladen Grujičić

načelnik srebrenice

Krajnji cilj Haškog tribunala jeste da general Mladić živ ne dočeka pravosnažnu presudu. Tako bi sve ono što mu se stavlja na teret mogli da predstave kao istinito.

- Baš sutra sa decom putujem u Hag. Jako mi je drago što se vaš list bavi zdravljem moga oca. Ja njemu redovno prenosim koliku podršku ima u Srbiji i koliko ljudi ga ovde voli. Nećemo odustati i nastavićemo da se borimo svim silama da ga puste na lečenje u Rusiju... - napominje Mladić.

Istrebljuju Srbe

Advokat Svetozar Vujačić, s druge strane, smatra da je Hag "nakazna, zločinačka institucija" iz koje retko koji Srbin izađe živ.

- Mladića kljukaju svakakvim lekovima koji postepeno dovode do smrti! Miloševića su svojevremeno morali da ubiju dajući mu kontraindikovane lekove, jer su u suprotnom morali da ga oslobode. Ovako im je bilo lakše. Oduvek sam Hag smatrao pravnom nakazom koja je formirana isključivo s ciljem da kažnjava Srbe... - zaključuje Vujačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija