• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.08.2017

23:31

JOVANOV SNS: Vuk Jeremić će posle NOVOG DEBAKLA konačno da shvati!.

Politika

JOVANOV SNS: Vuk Jeremić će posle NOVOG DEBAKLA konačno da shvati!.

Podeli vest

Kada ponovo doživi debakl, Vuk Jeremić će možda konačno shvatiti da narod nema nameru da ga podrži, izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenka Jovanova

- U kampanji za predsednika Srbije Jeremić je zabavljao narod pričama kako će da pobedi i postane predsednik. Nakon debakla na predsedničkim izborima Jeremić se pokrio ušima po glavi i netragom nestao - dodao je Jovanov, a navodi se u saopštenju SNS. 

On ukazuje da se Jeremić, međutim, pojavio danas i nastavio da priča isto, samo što će, "po toj njegovoj najnovijoj halucinaciji, pobediti nekakva njegova stranka".

- Kada ponovo doživi debakl, možda će Jeremić konačno shvatiti da narod nema nameru da podržava Tadićevog potrčka i žuti otpadak, da mu ne treba smutljivac koji krije odakle mu milioni evra za kampanju, ko mu ih je dao i zašto, da ni u ludilu ne pomišlja da da glas lažnom patrioti koji Srbiju pljuje kad god može, samo zato što mu je pokazala gde mu je mesto i koji se Srbije seti samo onda kada mu sve druge opcije propadnu, a zadnjica mu se uželi fotelje i krkanluka na račun naroda- piše u saopštenju.

Možda će konačno tada shvatiti da građani Srbije neće da mu dozvole da Srbiju pretvori u sanatorijum za lečenje njegovih frustracija i kompleksa, dodao je Jovanov.

JOVANOV SNS: Jadni istupi Šutanovca i Jeremića

OZBILJNO LUDILO U SRPSKOJ OPOZICIJI! Lider PSG Saša Janković optužuje: BELI RADI ZA VUČIĆA!

JOVANOV: Za razliku od Šutanovca, Vučić ne pita ambasade za svoje mišljenje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17