• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.08.2017

09:26

(VIDEO) VUČELIĆ: OPOZICIJA JE STATISTIČKA GREŠKA, čak i da se ujedini ona je samo KAP U ČAŠI VODE!

Politika

(VIDEO) VUČELIĆ: OPOZICIJA JE STATISTIČKA GREŠKA, čak i da se ujedini ona je samo KAP U ČAŠI VODE!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan i glavni i odgovorni urednik nedeljnika "Pečat" Milorad Vučelić je komentarišući izjavu Saše Jankovića da je "pišanje po grobu predsednika Srbije" u redu, istakao da je na delu potpuno političko bespuće

- Opozicija se ponaša kao da ima diviziju i ešalone i kada tvituju kao da imaju ogromno političko telo. Međutim, na delu je ujedinjenje sitnih stranaka, i kada se ujedine one su kao kap u čaši vode. Oni su ljudi koji ne postoje u biračkom telu, koji su statističke greške, i nažalost imaju medijski prostor - rekao je Vučelić prelistavajući štampu u Jutarnjem programu Televizije Pink . 


BRUKO JEDNA! Janković: Ne vidim ništa loše u tome što bi Sergej Trifunović da piša na Vučićev grob!

Kako je istakao, Srbija je konstantno pod pritiskom SAD-a da uvede sankcije Rusiji.

- Niko iz Evropske unije ne ide u radikalizaciju sa Rusijom, a Vučić je eksplicitan kada je reč o neuvođenju sankcija i neće biti nikakvih promena - istakao je Vučelić.

On je podsetio da je Srbija uvek bila subjekt, a ne objekat dešavanja, te da je kroz istoriju uvek bila na boljoj strani sveta.

Kada je reč o uvredama iz Hrvatske, on smatra da je ovo dokaz da je na delu reustašizacija. 

- Ovo nije incident jedne grupe ljudi, već je reč o opštem raspoloženju u Hrvatskoj - zaključio je Vučelić. 

Vučelić je izjavio  da od pojačanja u Partizanu očekuje ofanzivnu igru.

- Ovo je naš način igre i naša filozofija. Kada je reč o derbiju, on je završen pravično i nije bilo incidenata - rekao je Vučelić.

On je najavio da će Beograd do decembra imati šest evropskih utakmica, što je divna vest za naš fudbal. Kada je reč o navodnoj privatizaciji PKB-a od strane Karića, Vučelić je istakao da on nikada nije za privatizacije, da javna svojina ima svoju funkciju i da može biti vrlo uspešna i značajna za privredu Srbije.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija