• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.08.2017

10:12

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Sramota, Janković je otvoreno podržao LINČ i pišanje po Vučićevom grobu - I SAD SVI ĆUTE!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Sramota, Janković je otvoreno podržao LINČ i pišanje po Vučićevom grobu - I SAD SVI ĆUTE!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući na televiziji Pink, prokomentarisao je skandaloznu izjavu Saše Jankovića "da ne vidi ništa loše u tome da se piša na Vučićev grob", kao i prostačku hajku protiv predsednika Srbije, koju su odmah nakon toga pokrenuli njegovi sledbenici

- Pitajte ga bilo šta o politici Srbije, on će reći "mu"! On nema nikakvu politiku. On je juče pozvao na smrt predsednika Srbije i otvoreno podržao linč i pišanje po Vučićevom grobu. Šta bi se desilo da je bilo ko iz SNS izjavio ovako nešto. O tome bi pričala cela Evropa, tražile bi se smene svih. Pojedini mediji demonstriraju politiku duplih aršina. Nije prvi put da se poziva na nasilje - podsetio je Vučićević, dodajući da je ovo sinoć podržao i Goran Ješić.

Kako je istakao, oni žele da gurnu Srbiju u nasilje i građanske sukobe.

- Njihova politika je da ubiju predsednika. Izjave o pišanju po grobu su da se čovek prekrsti - rekao je Vučićević, ističući da se opozicija služi lažima, koje su, sve do jedne, dokazane izmišljotine.

Oni, kako smatra, ne znaju više šta će.

- Ne znaju od besa i muke šta će. Kampanja reketaškog "Kurira" nije potkrepljena ni jednim jedinim dokazom. Njihova politika sada je "hajde da ubijemo Vučića"! To je skandalozno, ali je sramotnije to što svi o ovome ćute. Trebalo bi da Aleksandar Vučić odreaguje i odgovori na ovakve izjave - smatra urednik "Informera".

Ne bi smelo da se nekažnjeno poziva na nečije ubistvo, istakao je Vučićević još jednom, a srpska javnost i mediji morali bi da se izjasne o ovome.

- Ješiću, Jankoviću, Trifunoviću, da li vas je sramota kada pozivate na ubistvo čoveka sa čijim se stavovima ne slažete, kada pozivate da se piša po grobu tog čoveka? Kako je deci tog čoveka kada čuju ovakve izjave o svom ocu? Da li se vaša politika svodi samo na najogavniju mržnju? I kako je moguće da ovo nije tema na javnom servisu, da je tema samo za pojedine medije? - zapitao je Vučićević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59