• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.08.2017

16:07

(VIDEO) BAGRA, A NE OPOZICIJA! JANKOVIĆ, TRIFUNOVIĆ, JEŠIĆ I BRKIĆ imaju samo jedan cilj - pišanje po grobu predsednika Aleksandra Vučića!

Politika

(VIDEO) BAGRA, A NE OPOZICIJA! JANKOVIĆ, TRIFUNOVIĆ, JEŠIĆ I BRKIĆ imaju samo jedan cilj - pišanje po grobu predsednika Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Ovo je pravo lice srpske opozicije - već više od mesec se niko od njih nije se ogradio od morbidnih izjava o "pišanju po grobu predsednika Aleksandra Vučića"! Naprotiv, oni to podržavaju!

 

Naime, posilni lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića, glumac Sergej Trifunović, 28. jula je na Tviteru napisao morbidnu poruku da će "pišati po grobu predsednika Aleksandra Vučića".

Od tada do danas je prošlo 33 dana, što je i više nego dovoljno da se Saša Janković distancira i osudi ovakve skandalozne poruke svog saradnika Trifunovića. Sale Prangija, međutim, već šest puta ponavlja da je takav stav Sergeja Trifunovića ispravan, što samo pokazuje da nije izrečen slučajno i u afektu.

Sa Trifunovićevom i Jankovićevom porukom da treba pišati po grobu predsednika slaže se i funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić.


I ON BI DA PIŠA PO VUČIĆEVOM GROBU! Goran Ješić se uhvatio u Jankovićevo prostačko kolo!

Sa pravom se otvara pitanje da li to deo srpske nazovi opozicije pokušava da u javnosti legitimiše ubistvo predsednika Srbije kao sredstvo političke borbe?


(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Sramota, Janković je otvoreno podržao LINČ i pišanje po Vučićevom grobu - I SAD SVI ĆUTE!

Srpska opoziciona javnost nije se distancirala od stavova Trifunovića, Jankovića i Ješića, koji su gotovo istovetni sa istupima Milovana Brkića, urednika opskurnog lista Tabloid koji otvoreno poziva na ubistvo predsednika Vučića.

- Nije Vučić nedodirljiv čovek, ako nas je istorija naučila koječemu, ne postoji čovek koji ne može biti ubijen. Vučić smatra da će vladati dok ne umre, a to se sad brzo sprema - rekao je Brkić u jednom intervjuu, dodajući da treba izvršiti i hapšenja nekoliko hiljada ljudi zbog navodnih zločina.

Slučajnost ili ne, istupi Milovana Brkića dogodili su se baš u periodu između objavljivanja tvita Sergeja Trifunovića da će pišati po grobu Aleksandra Vučića i podrške Saše Jankovića u Subotici svom bliskom saradniku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija