• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2017

16:14

PRETE JANKOVIĆEVE ŠLIHTARE! Funkcioner DS poručio: Pišaćemo po vama dok ste još živi!

Politika

PRETE JANKOVIĆEVE ŠLIHTARE! Funkcioner DS poručio: Pišaćemo po vama dok ste još živi!

Podeli vest

Član Gradskog odbora DS i šlihtara Saše Jankovića, Aleksandar Dikić iz Odžaka priključio se na svom Fejsbuk nalogu gnusnoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i naprednjaka

 

On je, naime, na ovoj društvenoj mreži ostavio poruku koja glasi: 

- Ma kakvi "svetli" grobovi. Pa pišaćemo po vama dok ste još živi - napisao je Dikić i dodao smajlija?!

Ne tako davno on je na istoj društvenoj mreži ostavio skandaloznu poruku upućenu Aleksandru Vučiću koga je upozorio da će završiti kao Luj XVI, što u prenesenom značenju znači na giljotini.

- Da li Vučić zna - ko vlada kao Luj XIV uvek završi kao Luj XVI?! Ideš pod mač bato!

Ovaj član DS se, inače, na Fejsbuku uveliko hvali fotografijom sa Saletom Prangijom, pa je sasvim jasno zašto se proključio mrziteljskoj kampanji koju predvode Janković, Brkić, Trifunović, Ješić i Jelena Maćić.


I JEREMIĆ U KAMPANJI BOLESNE MRŽNJE! Maćićku postavio na funkciju u stranci jer na Tviteru piše da Vučića treba ubiti!

(VIDEO) BAGRA, A NE OPOZICIJA! JANKOVIĆ, TRIFUNOVIĆ, JEŠIĆ I BRKIĆ imaju samo jedan cilj - pišanje po grobu predsednika Aleksandra Vučića!

BILJANA LUKIĆ BI MALO DA LINČUJE... Bivša voditeljka i sledbenica Saleta Prangije preti naprednjacima DA ĆE PROĆI KAO MILANOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija