• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. Vukčević - M. Dobromirović

02.09.2017

20:35

DRAMA! ALBANCI MITROVIĆA UBIJAJU U PRITVORU! Nema kraja strašnom šiptarskom nasilju!

Politika

DRAMA! ALBANCI MITROVIĆA UBIJAJU U PRITVORU! Nema kraja strašnom šiptarskom nasilju!

Podeli vest

Bogdan Mitrović (74) je dijabetičar i ima hronično visok pritisak, a u pritvoru u Podujevu mu ne daju lekove. Dejanu Pavićeviću, srpskom oficiru za vezu u Prištini, zabranjeno da ga poseti

Bogdan Mitrović (74), koga su kosovski "specijalci" u ponedeljak uhapsili u Mušutištu kod Suve Reke na osnovu lažnih optužbi za ratne zločine, dijabetičar je i ima hronično visok pritisak, a u pritvoru već danima ne dobija nikakve lekove!

Mitrović je trenutno u pritvoru u Podujevu, a uprava zatvora porodici, predstavnicima države Srbije i advokatima zabranjuje da ga posete!

(VIDEO) ĐURIĆ ZA PINK: Kosovska policija bukvalno OTELA Mitrovića, STRAHUJEMO ZA NJEGOVO STANJE!

Ugroženo zdravlje

Dejan Pavićević, oficir za vezu u Prištini, koji je u četvrtak bezuspešno pokušao da poseti Mitrovića, tvrdi da se uprava zatvora u Podujevu nije obazirala na to što ima dozvolu suda.

Šta to Albanci kriju?
Kad neko kaže 'moći ćete da ga vidite za četiri, pet dana', šta to znači? Da li neko hoće nešto da sakrije?
Dejan Pavićević, oficir za vezu u Prištini

- Iako smo advokat Dejan Vasić i ja imali dozvolu suda da posetimo Mitrovića, odbijeni smo. Kad neko traži izgovor da vas ne pusti u posetu, počinjete da brinete. Mitrović je hronični dijabetičar i hipertoničar, a kad neko kaže 'moći ćete da ga vidite iduće nedelje, za četiri, pet dana', šta to znači?! Da li hoće nešto da sakriju? Zaista smo uplašeni za njegovo zdravlje... - podvlači Pavićević.

Fatalne posledice
Pacijent sa dijabetesom mora redovno da dobija terapiju. U suprotnom, posledice mogu biti fatalne
Nada Macura, portparolka Hitne pomoći

Doktorka Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, kaže da su dijabetes i hipertenzija ozbiljne bolesti.
- Ako pacijent ne primi terapiju, može doći do hiperglikemije, kome, infarkta i smrti! U slučaju hipertenzije, pacijent bez terapije može da doživi šlog koji može imati fatalne posledice. Kombinacija ove dve bolesti je jako teška i pacijent mora redovno da dobija terapiju - upozorava Macura.

VUČIĆ O HAPŠENJU BOGDANA MITROVIĆA: Pojavi se 20 "junaka" pa hapse čoveka od 74 godine

Montiran proces

Goran Rakić iz Srpske liste kaže da je više nego jasno da je reč o montiranom procesu.
- Bogdanova jedina krivica je to što ne želi da se odrekne imovine u korist Albanaca, uzurpatora. Međunarodni predstavnici moraju hitno da reaguju na kršenje njegovih prava. U protivnom, smatraćemo ih odgovornim ako se Bogdanu nešto desi. Očekujem da bude pušten u najkraćem roku, a do tada da bude premešten u pritvor u Kosovskoj Mitrovici, gde nećemo strepeti za njegov život - zaključuje Rakić.

ŠIPTARSKI TEROR NA KOSOVU: Srbina Bogdana Mitrovića (75) uhapsili da bi srpski narod ODVRATILI OD POVRATKA NA OGNJIŠTA!

Mitrovićeva porodica kod Đurića: Šokirani smo, brane da ga vidimo!

Informer

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić primio je juče porodicu uhapšenog Bogdana Mitrovića.
- Zašto je šestogodišnji Filip morao da gleda kako mu bukvalno kidnapuju dedu? Treba da je sramota one koji progone ljude samo zato što su Srbi. Mitrović ima šestoro dece, 24 unučadi i 12 praunučadi - poručio je juče Đurić. Nebojša Mitrović, Bogdanov sin, rekao je da je porodica u šoku.
- Otac nikada nije imao sukob sa Albancima. Da je napravio zločin, zaboravio bi imovinu i sigurno nikada tamo ne bi išao! Ne bi 18 godina išao na Kosovo po tri, četiri puta godišnje. Ne možemo da ga posetimo, a on ima ozbiljne zdravstvene probleme - naglasio je Mitrović

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac sa severa

pre 6 godina

Medjunarodna zajednica je najveci krivac za takav zlocin. Na sve siptarske zlocine cuti jer je saucesnik a mi smo naj naivniji narod jer verujemo dusmanima.

BRANKO

pre 6 godina

Nikad kraja albanskoj bahatosti i bezobrazluku. S njima nema dogovora. Sve sto potpisu tumace kako njima odgovara.

Stockholm

pre 6 godina

Pa oni to rade zbog osvete za tamo neke Morine,politika koju vodi Srbija koliko god bila ispravna ne moze se voditi tako kako se vodi jer oni se svete nasem narodu na Kosovu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija