• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2017

15:29

SNS traži da TUŽILAŠTVO REAGUJE na pretnje Vučiću

Politika

SNS traži da TUŽILAŠTVO REAGUJE na pretnje Vučiću

Podeli vest

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da ta naprednjaci traže od tužilaštva da reaguje povodom pretnji predsedniku Srbije i lideru stranke Aleksandru Vučiću, ali istovremeno pita zašto do sada ništa u vezi s tim slučajem nije urađeno

 

Jovanov je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa pretnjama i uvredama izrečenim na račun Vučića i njegove porodice, rekao da je to nezabeleženo do sada, šprimetivši da se ide toliko daleko da se pominje i dvoipomesečno dete koje je, kaže, krivo samo zato što je Vučićevo. 

On se osvrnuo na nedavne izjave pojedinih političara koji su podržali, kako je rekao, neprimerene, vulgarne i preteće izjave i ocenio da to nisu samo "lajkovi", već da je reč o politici koju vode i koju propagiraju. 

Kako je primetio, to nisu njihovi stavovi već prikaz Srbije kakvu bi želeli da naprave, navodeći da im je vodilja i esencija politike mržnja i samo mržnja.

U tom smislu on je apostrofirao tvitove i reagovanja Saše Jankovića, Dragana Šutanovca, Vuka Jeremića, Bojana Pajtića, ocenivši da takva politika kod naroda ne prolazi.

Šta bi se desilo, pomenuo je, kada bi neko iz SNS nešto slično izgovorio i dodao da bi se "kuknjava čula do Strazbura", upitavši ponovo zašto je izostala reakcija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija