• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.09.2017

09:16

NALETELI NA VOZILO U KOJEM JE BIO VUČIĆ! Tri osobe uhapšene zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije!

Politika

NALETELI NA VOZILO U KOJEM JE BIO VUČIĆ! Tri osobe uhapšene zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije!

Podeli vest

Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe, piše "Politika"

Kako navodi list, pozivajući se na svog sagovornika, oni su vozilom marke "bentli" naleteli na automobil u kome se nalazio Vučić.

Osumnjičenima je određeno i policijsko zadržavanje od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu u ponedeljak biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi list u jutrošnjem izdanju.

Na kolonu vozila, prema rečima "Politikinog" sagovornika, naleteo je automobil marke "bentli", crne bole, španskih registarskih oznaka kojim je upravljao Luka R.

Pored vozača, u automobilu koji je ugrozio bezbednost predsednika, nalazili su se i Miloš T. i Stevan D, navosi list.

Sva trojica osumnjičenih, prema nezvaničnim informacijama, odranije su poznata policiji po izvršenju različitih krivičnih dela.

Kako se navodi, Luka R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda "driftovao" automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

Usled zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsednik Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a "bentli" je udario baš u taj auto, prepričava događaj "Politikin" sagovornik.

Prema njegovim rečima, uporedo sa udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, "bentli" je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbeđenja predsednika koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju, navodi "Politika".

Treće vozilo iz pratnje je krenulo za "bentlijem", sustiglo ga, a pripadnici predsednikovog obezbeđenja su trojicu "putnika" bukvalno izvukli iz vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih, prema istim informacijama, utvrđeno je prisustvo kokaina.

Sva trojica, prema informacijama kojima raspolaže Politika, rade kao obezbeđenje jedne popularne prestoničke diskotete, a automobil kojim su udarili u kolonu vozila u kojoj se nalazio predsednik Vučić pozajmili su od jednog poznatog fudbalera.

Kako tvrdi "Politikin" sagovornik, trojica uhapšenih nisu imala nameru da "napadnu" kolonu vozila u kojoj je bio predsednik.

Posle posla u diskoteci, kako saznaje list, krenuli su da se provozaju skupocenim automobilom, a kad su stigli do Topčiderske zvezde vozač je počeo da "driftuje" vozilo.

Posle nekoliko trenutaka, naišla je kolona vozila u kojoj je bio predsednik i "bentli" je direktno naleteo na automobil u kojem se nalazio Vučić.

Krivičnom prijavom koja je podneta protiv njih osumnjičenima se na teret stavlja najteži oblik krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stanko

pre 6 godina

To nije slucajno to je isplanirano da se ugrozi bezbednost predsednika.

daca

pre 6 godina

Ova situacija je vrlo ozbiljna i sve da se ispita do najsitnijeg detalja

Roki

pre 6 godina

Strašno, nadam se ipak da je ovo neodgovorno ponašanje proizvod opojnih sredstava a ne nekog umišljaja.

Papa

pre 6 godina

Treba ih osuditi neka odgovaraju kad su pametni i ugrozavaju bezbednost ne samo predsednika nego i svih nas

Konan

pre 6 godina

Bilo kako bilo bezbednost predsednika mora da se digne na još veći nivo, šta bi bilo da je neko radio sa direktnim umišljajem.

Jasna

pre 6 godina

Dobro je da je sa predsednikom sve u redu. Ja sam zgranuta i u šoku. Zar tako na napokon normalnog i uspešnog čoveka koji je ovu zemlju počeo da vraća u život? Strašno dokle neki idu. Nadam se da im neće biti pomoći. Ima da dobiju kaznu koju zaslužuju!

Dare

pre 6 godina

Sigurno je da treba uhapšene najstrožije kazniti jer su ugrozili bezbednost predsednika Srbije,ovo je zaista za svaku osudu.

Dex

pre 6 godina

Policija bi slučaj definitivno morala da ispita do kraja,jer je ugrožavanje bezbednosti predsednika Srbije zaista teško krivično delo.

Vladimir

pre 6 godina

Malo "suplja" prica... Bentley se ne pozajmljuje bas tako, pa makar se radilo i o fudbaleru... S druge strane, driftovanje u javnom saobracaju nije bas jednostavna stvar, pa se vozaci amateri retko upustaju u takvu avanturu... Pogotovo sa pozajmljenim kolima koja kostaju 200 hiljada eura... Vrlo cudno...

Isti sablon

pre 6 godina

Nista nije slucajno. Ovo je pokazalo da postoje ozbiljni nedostaci u obezbedjenju predsednika. Slucajno ili namerno kao u slucaju Djindjica, ali treba se time ozbiljno pozabaviti. Jer, i u slucaju Djindjica je pocelo "slucajnim" nesrecama i naletanjem na predsednicku kolonu. Sta je posle bilo, svi znamo.

ivanjan

pre 6 godina

bezbednost predsednika mora biti podignuta na najveći mogući nivo a ove koji su ugrozili bezbednost saobracaja, svojim bahatim ponasanjem treba najdrastičnije kazniti.

Simic

pre 6 godina

Sta ocekivati od nasmrkanih klinaca, kad u ruke uzimu skupoceni auto.

sasa

pre 6 godina

Drago mi je da su tako brzo uhvaćeni i sprovedeni put pravde.

Goran

pre 6 godina

Ovo nije slucajno naprotiv posle silnih poziva na ubistvo predsednika skroz je ocekivano

Nebojsa

pre 6 godina

Samo vi verujte da ovo nije deo akcije KOSAC.\nTako je i Bagzi bio prodavac knjiga. Ovim je otkriveno da imaju ukupno tri vozila, da se Vucic vozi u prvom, da ako se izblokira obezbesjenje iz drugih ne moze da reaguje.\nA iz BIA dobiju info o kretanju.... sve je isti scenario i ne mogu da verujem da iako se zna nista se ne preduzima.\nKada su ovakve stvari u pitanju mora se biti brutalan u obracunu sa teroristima.\n

Milan

pre 6 godina

Posle silnih pretnji predsednikum teško da je ov slučajan incient.

Nevena

pre 6 godina

Ovo je još jedan atak na predsednika, ne deluje mi da je slučajnost u pitanju.

zucko

pre 6 godina

E zbog ovog sam razocaran u zakon i policiju,uvodi se nulta tolerancija u kojoj najvise ispastaju obicni gradjani koji nenamerno ili slucajno nacine sitnu saobracajnu gresku, dok sa druge strane svaki dan citamo ovakve slucajeve koje cine bahate bitange i kriminalci,i sto je najgore u svemu tome samo se konstatuje da su poznati policiji od ranije kao izgrednici.

dedica

pre 6 godina

pustite decu na miru, nije njima mesto u zatvoru zato sto su se malo provodili.

zucko

pre 6 godina

dedice, tvoj komentar govori da su i tebe pustali u vreme kada su te trebali vaspitavati.

Marinko

pre 6 godina

Ti bi ih pustio,a to sto su mogli ugroze zivot drugim ucesnicima u saobracaju nikom nista.U svakoj normalnoj zemlji ovakav slucaj bi bio okarakterisan kao pokusaj ubistva predsjednika.Dosta vise sa pozivima na ubistvo Vucica,dokle ce vise Kurir i S.Trifunovic da setaju slobodni.

Davor

pre 6 godina

Pod hitno sprovesti postupak nad licima koji su izazvali ovo.

Goran

pre 6 godina

Neki ljudi zaista nemaju kontrolu u saobraćaju, strožije kazne pod hitno uvesti.

Dragana

pre 6 godina

Strasno sto se to desilo.Pocinioce treba strogo kazniti.

ljiks

pre 6 godina

Kad se bahate po ulicama i treba da budu privedeni.

Slavica

pre 6 godina

Divljaci! I treba ih poslati u zatvor da se malo nauče pameti!

Vaspitacica

pre 6 godina

Gospodo ako niste znali vozila pod pratnjom se propustaju.

Stanomir

pre 6 godina

Za ugrožavanje bezbednosti učesnika u saobraćaju zbog bahate vožnje drastično povećati kazne.

Boki

pre 6 godina

Za ovakvo delo mora da bude kazna zatvora. Bahatu i mnogo opasnu stvar su uradili i nisu imali srece jer je predsednik naisao.

Slobodan

pre 6 godina

Ne razumem zašto su trojica uhapšena, ako je jedan vozio? Kakve veze ima da li su ta dvojica konzumirala kokain?

Ognjen

pre 6 godina

Ovakvi kriminalci moraju da zavrse u zatvoru. Nema opravdanja za ovo sto su uradili.

Tima

pre 6 godina

Da se poostre kazne za ovakve maksimalno! Kad tad ce napraviti opet istu stvar gde ce biti i zrtava. Ovo je proslo dobro kako je moglo, masivan je i brz to auto, da su isli brze bolje da ni ne mislimo sta bi bilo.

sloboleon

pre 6 godina

Mnogi ološi bi rado da se reše predsednika Vučića...

Kovac

pre 6 godina

Kada će policija da se bavi mafijom koja obezbedjuje splavove i klubove? Kada ovo rade drzavnim funkcionerima zamislite šta rade nama običnim gradjanina. Njima ako se neko ne svidi ne pustaju ga u klub. Gde u evropi to ima? Banda mafijaska

Lola

pre 6 godina

Ovo nije mali "incident", ljudi, setite se Bagzija i autoputa...

Seka

pre 6 godina

Pocinioce sto ostrije kazniti! Takvo ponasanje je nedozvoljeno.

Ivanitza

pre 6 godina

Za ugrožavanje bezbednosti predsednika mora da odgovaraju!Sve je tu sumnjivo!Naleteli?Čisto sumnjam!

Rajko

pre 6 godina

Nadam se da je u pitanju bahata rulja ,ali me niko ne može ubediti da nisu primetili službenu kolonu.

Jasmina678

pre 6 godina

Treba ih detaljno ispitati, zbog cega su to uradili...

Vrscanka

pre 6 godina

Pocinioci ovakvog napada na naseg Predsednika a samim tim i na Srbiju moraju biti strogo kaznjeni.

Vita

pre 6 godina

Ceo incident detaljno treba ispitati i adekvatno procesuirati.

Bibi

pre 6 godina

Sta na ovo kaze predsednik. I da li neko stoji u pozadini ovoga.

Branko

pre 6 godina

To sto su oni tvrdili da nisu imali nameru ne treba uzimati zdravo za gotovo, sve se mora ispitati.

Dušan

pre 6 godina

Bahatost, ili je nešto drugo po sredi, pokazaće istraga. Ovakvima treba oduzeti odmah dozvolu. Neko je mogao da strada.

Hana

pre 6 godina

Pojacati mere bezbednosti i obezbedjenje naseg predsednika. Nista se danas ne desava slucajno.

Jovana

pre 6 godina

Opozicija se okomila na Vučića pa ne bi me čudilo da oni stoje iza svega!

Goran

pre 6 godina

Strašno je šta ljudi sebi dozvoljavaju samo zato što imaju neki status VIP ličnosti,užas.Najstrože kazniti takve što ugrožavaju život drugih.

Ema

pre 6 godina

Treba da ostanu malo duze u pritvoru, da im to bude lekcija za ubuduce!

V JU

pre 6 godina

Čak i da je bilo slučajno mora da se dobro proveri.

Silvija

pre 6 godina

Njih trojica moraju biti kaznjeni, jer je i ovo na neki nacin zlocin!

Anja20

pre 6 godina

Dobro je da predsednik nije povredjen , a njih za voznju opasno kazniti .

Igman

pre 6 godina

Bez obzira što nema povređenih , oni će morati da odgovaraju jer su ugrozili bezbednost predsednika države.

MilicaG

pre 6 godina

Svako narusavanje sigurnosti predsednika je za najstroziju osudu

Jovan

pre 6 godina

Oni su vec od ranije poznati.. posvetiti se maksimalno!

Vlada

pre 6 godina

Zaista se nadam da nije bio pokusaj atentata vec saobrcajna nezgoda i da ce policija sve da razjasni.

splinter

pre 6 godina

Policija ce detaljnom istragom sve to ispitati

Goran

pre 6 godina

Ko jos moze da poveruje da su narkotici krivi za incident? Kako bas u Vucicev auto i u vreme kad narkotici ispare ?

Katarina

pre 6 godina

Sigurna sam da ce policija sve da razjasni i da ce ovo troje odgovarati po zakunu.

Bosko

pre 6 godina

Ih kakva koicidencija ,zar jos moze neko da veruje da nije bilo namerno?

Ivana

pre 6 godina

Mozda jeste bilo slucajno, ali svakako su se bahato ponasali u saobracaju, i za to moraju da odgovaraju!

kontesanera

pre 6 godina

Treba ih strogo kazniti jer ovo nije napad samo na predsednika,ovo je napad na Srbiju.

Maverick

pre 6 godina

E sad treba poslati momke na rahabilitaciju u Rudnik uglja,pa nek kopaju malo,posto im zivot izgleda bio mnogo garav!

Baki

pre 6 godina

Policija mora istražiti najozbiljnije ovaj slučaj, jer je ovih dana bilo i previše poziva na ubistvo i nasilje.

Jovan

pre 6 godina

Oni su mogli da ugroze zivote i drugih nevinih ljudi, ne samo predsednikov, dobro je sve i proslo.

Ilija

pre 6 godina

Svašta se može pomisliti, najbolje je da policija dobro istraži ovaj incident.

Dule

pre 6 godina

Sada ih nauciti pameti da im vise nikad ovako nesto ne padne na pamet.

buca1966

pre 6 godina

Treba brinuti o bezbednosti svakog gradjana Srbije, a posebno o drzavnicima.

Dalibor

pre 6 godina

Ovo je neodgovornost u saobraćaju, treba kazniti takvo ponašanje.

Dragana

pre 6 godina

Ovaj film smo,nazalost, vec videli....... "Vec Vidjeno"

Emica

pre 6 godina

Slučajnost ili ne, ne bi se smeli tako bahatiti na putevima. Drago mi je što ste ih kaznili, to su i zaslužili.

Marijana

pre 6 godina

Ne bih rekla da je ovo bila slučajnost. Sve je to sa namerom isplanirano.

rada

pre 6 godina

Hoće li nadležni na ovo odreagovati, pošto na pretnje ćute

Nikola

pre 6 godina

Bahatim vozacima oduzeti dozvole.Pa neka voze biciklove.

pierre

pre 6 godina

A ovim narko dilerima da se osude\nnaj strozenije kazne prema ovakvom ponasanju prema presedniku.\n

mak

pre 6 godina

Ova trojica nisu najivni. Potrebno je svce dobro ispitati i najstrozije ih kazniti.

teodoro

pre 6 godina

Da li je moguce da je opozicija na ovako jadan nacin poksala ga napadne?

Boža

pre 6 godina

Kada sam video da su u pitanju španske tablice, pomislio sam da nije neka osveta klana Luke Bojovića, ali s obzirom da je u pitanju auto našeg fudbalera, nadam se da je ovo čista slučajnost, dobro je da niko nije teško povređen ili, ne daj Bože, umro.

mika

pre 6 godina

Sigurno nije bio slucajno. To nek izpricaju detetu o 3 godina.

Sneža

pre 6 godina

Srećom da se sve dobro završilo. Takvim ljudima mesto je iza rešetaka.

Knele

pre 6 godina

Situacija je jako ozbiljna, zbog toga bezbednost predsednika treba podici na visi nivo.

tocko

pre 6 godina

Po menei ovo nije slucajno, Vucic je mnogima trn u oku, cak pojedinci javno prete.

Vasilije

pre 6 godina

Nasilnicka voznja, oduzeti dozvolu ostro kazniti!!!

Pajko

pre 6 godina

Ameri bi ih prvo upucali, a onda istraživali ko su i da li su nakokani.Kakvo to obezbeđenje ima predsednik, neke baba sere.

Nenad

pre 6 godina

To je terorizam napadnuti smo vucicje nasa majka nju treba stititi jer on ako strada umiremo svi kakvi bolesnici mi smo bolesna nacija naleteo pa sta aj daga ubijemo jer jakog faktora teo da ugrozi\n

kali

pre 6 godina

Strasno! Dobro da je sretno zavrsilo, sta bi tek bilo da su se dokopali koferceta,ne onog Daciceva nego s nukl siframa ???

rastko

pre 6 godina

Previse je demokratije u Srbiji u kojoj polupismeni gradjani citaju Kurir u kome se svakodnevno a nekaznjeno iznose pretnje predsedniku drzave od strane onih koji stope ljube ubici cimera Jankovicu a koji smatraju da mogu da krenu korak dalje u prakticno ostvarivanje tih pretnji !

rastko

pre 6 godina

A gde su fotografije pocinioca ovog zlocina iz Zemunskog klana !???

rastko

pre 6 godina

Ovo je samo deo politickog ''programa'' opozicije !

rastko

pre 6 godina

A kad neko naleti Jugom i ubije nekoga od nas nema drame !?

rastko

pre 6 godina

POCELO JE,sad ce opozicioni lideri sami sebi da rascopavaju glave da bi izgledalo kao osveta predsednika a kod naroda izazvalo gnev i povod za izlaske na ulice - ha ha ha ha .....

rastko

pre 6 godina

SVE je dozvoljeno onima koji voze bently i zive na visokoj nozi a policija broji rebra nama koji smo prinudjeni da krademo salame da bi preziveli !!!

Mosa

pre 6 godina

Udaranje u praceno vozilo -pokusaj atentata Pozajmljeno auto kao da je pozajmljeno oruzje izasli su na pot da ubijaju. Ajde sudije i tuzioci niste valjda svi zastraseni i korumpirani primenite zakon da se ovaj narod jednom uljudi.

Kosta

pre 6 godina

Sta ima taj Predsednik Srbije da se vozika poTopcideru ?

Obican gradjanin

pre 6 godina

Pa jel realno da svi ovi vasi komentari imaju elemente teorije zavere?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija