• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.09.2017

21:15

NASTAVLJA SE RAT U OPOZICIJI! Demokrate: Saša Janković je agent - ON RADI ZA VUČIĆA I TAJNU POLICIJU!

Politika

NASTAVLJA SE RAT U OPOZICIJI! Demokrate: Saša Janković je agent - ON RADI ZA VUČIĆA I TAJNU POLICIJU!

Podeli vest

Protiv Saše Jankovića okrenuli se i njegovi bliski prijatelji Nataša Vučković, Balša Božović i Gordana Čomić! DS odlučio da nikakve saradnje sa Jankovićem ne može biti

Najviši funkcioneri Demokratske stranke ubeđeni su da lider PSG Saša Janković radi za tajnu policiju i da, po nalogu Aleksandra Vučića, uoči lokalnih izbora rastura srpsku opoziciju!?!

Otimačina za prevlast
Vučić i službe su im izgovori, a Janković i Šutanovac zapravo se otimaju za političku prevlast
Dragomir Anđelković, analitičar

Na zatvorenom delu sednice Glavnog odbora DS, koji je održan tokom vikenda u Beogradu, Janković je bio glavna tema, a demokrate su se jednoglasno složile da je bivši zaštitnik građana zapravo "policijski agent" i "ubačeni element".

'Hvali se službama'

Protiv Jankovića su se, kako saznajemo, na zatvorenom delu sednice GO izjasnili i Nataša Vučković, Gordana Čomić i Balša Božović, koji su sve donedavno zagovarali blisku saradnju sa njim.

Tanjug

mojugao

VLADAN GLIŠIĆ

NARODNA MREŽA

Ozbiljan problem sadašnje opozicije je nedostatak ideje. Kad toga nema, upada se u zamku sujeta, međusobnih optuživanja i vode se prljave lične kampanje

- Ukratko, svi su ga ispljuvali! Ljudi se slažu u proceni da Janković ima zadatak da razbije opoziciju i da očigledno radi za tajnu policiju. Još tokom kampanje on se hvalio da svaku informaciju koju ima dobija iz "neke službe"... Kada je nedavno krenuo frontalno na nas, sve je postalo jasno. Čak i oni koji su ga do sada najviše podržavali, poput Nataše Vučković, Balše Božovića i Goce Čomić, veruju da je Janković napao DS po nalogu režima, kako bi razbio opoziciju! Sa njim više nema nikakve saradnje - prenosi Informerov izvor, dodajući da su demokrate ubeđene da je upravo Janković kriv za njihov loš stranački rejting, koji se, prema najnovijim istraživanjima, kreće između tri i četiri odsto!

I dok zvaničan komentar ovih informacija juče nije bilo moguće dobiti iz DS, lider demokrata Dragan Šutanovac indirektno je potvrdio da je na sednici GO bilo oštrih reči i o Saši Jankoviću.

- U poslednje vreme nas napadaju, kao i devedesetih godina, i vlast i opozicija. To nikako neće omesti naš politički rad, nastavićemo sa parlamentarnom i vanparlamentarnom borbom. Radimo sa istom i većom energijom, sa još više predloga zakona i najviše vere da Srbiju mogu da vode pristojni ljudi. Nikakva saradnja sa SNS nije u planu i neće ni biti... - poručio je Šutanovac.

Komentarišući ove navode, analitičar Vladimir Pejić kaže da se i u ovom slučaju sve svodi na Vučića.

Printscreen You Tube

mojugao

NEBOJŠA KRSTIĆ

ANALITIČAR

Lako je radnicima. Znaju da Šutanovac stalno brine za njih. I da prodajom samo jednog svog sata može da promeni njihov socijalni položaj.

- Interesantno je to što se sa obe strane čuju optužbe da neko radi za Vučića. Istina je da su Jankovićevi potezi i napad na DS više koristili naprednjacima nego opoziciji. Sada, da li je to učinio iz političkog neznanja ili za nečije interese, nije poznato. To ostaje da se vidi... - podvlači Pejić.

Politička pohlepa

Analitičar Dragomir Anđelković uveren je da je ovo borba ambicioznih lidera za mali kolač.

- Janković i Šutanovac svoju političku pohlepu pokušavaju da sakriju međusobnim optužbama da neko radi za Vučića ili tajne službe. To im je glavni izgovor, a zapravo se otimaju za političku prevlast. Otuda i njihovo jako agresivno nastupanje i ozbiljne optužbe - zaključuje Anđelković.
 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 6 godina

Ovo je i konacni kraj i domet ove opozicije. Kako su radili dobro su i prosli.

coki

pre 6 godina

Kompletna opozicija, racunajuci i Jankovica ne moze da predje 10%. To im je maksimum.

Hedona

pre 6 godina

Ove demokrate stvarno nisu normalno prepucavaju se u medijima a ovde kovaju plan kako da ubiju zajedno predsednika Vučića. Vrlo lepo od njih. Kao da mi ne znamo ko nam je bio na vlasti dvanaest godina.

Furtula

pre 6 godina

Meni je on isprva bio sumnjiv. Nisu tu čista posla.

miki

pre 6 godina

Sve ostalo definitivno jeste, ali agent sigurno nije.

nena

pre 6 godina

Ne radi za SNS to je sigurno, za koga radi treba sam da kaze.

Jovan

pre 6 godina

Kako su oni spremni lepo za rat i za spletke, a za saradnju nikako.

Kasandra

pre 6 godina

Sapunica izmedju Sonje i Aca je slicna sapunici izmedju Demokrata i PSG...nekada su bili zajedno u krevetu, danas se pljuju

bole

pre 6 godina

Svi su oni isti kao da ih jedna majka rodila i to imaju jednu zajednicku osobinu samo da se domognu fotelje i da napune dzepove.

Igor

pre 6 godina

Poceli su da koriste izraze iz Povratka Otpisanih u zelji da sire paranoju medju narodom i da ga ubede da "svi sve slusaju". Valjda jos samo to nisu probali

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija