• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

10.09.2017

20:58

GLUMICA KOJU JE UPUCAO VERENIK HIRURG: Oporavljam se od metka, ali RANA NA DUŠI OSTAĆE ZAUVEK!

Politika

GLUMICA KOJU JE UPUCAO VERENIK HIRURG: Oporavljam se od metka, ali RANA NA DUŠI OSTAĆE ZAUVEK!

Podeli vest

Glumica Ivana Panzalović (30), u koju je pucao bivši verenik, ugledni plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), oporavlja se na odeljenju intenzivne nege Vojnomedicinske akademije

Ona je kratko prokomentarisala da se fizički oseća dobro i da se oporavlja od šoka i tragedije koju je preživela.

- Od fizičkih rana se oporavljam, ali od onih na duši to ide malo teže. Sve što sam imala da kažem sam rekla, a o detaljima i uzrocima ponovo ću pričati sa inspektorima beogradske policije - kratko je rekla Ivana.

Prema njenim rečima, tek nakon otpusta iz bolnice i nakon što se još malo oporavi u javnosti će ispričati njeno viđenje veze sa Srđanom i šta je dovelo do tragedije.

Ona je napomenula da je povod za raspravu bio banalan, ali da je svađa eskalirala i zavšila se onako kako nije trebalo.

Dodala je i da je mnogo volela Srđana i da joj je mnogo žao što se na takav način završila njihova velika ljubav.

Ona je demantovala glasine da je sa Srđanom bila radi novca i ponovila da su njeni roditelji imućni, a da je ona solidno zarađivala od glume.

HIRURGOV PRIJATELJ IZGUBIO ŽIVCE: Ovo je prava istina o tragediji, Ivana i Srđan su bili u ZABRANJENOJ VEZI!

Ljubavna tragedija dogodila se 7. septembra u cik zore u Srđanovom stanu u ulici Koste Racina, na Dedinju, u kojem su zajedno živeli. Između njih je oko dva sata posle ponoći izbila svađa, koja se oko 4.30 završila pokušajem ubisva i samoubistvom.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT HIRURGA KOJI JE RANIO GLUMICU, PA SE UBIO: Prvu ženu ostavio, sa Ivanom se svađao u TANGAMA JE IZBACIO NA ULICU!

Kako nezvanično saznajemo, istraga u vezi s ovim slučajem se privodi kraju, a tokom uviđaja
je forenzički tim policije sklapao kockice i uzimao materijalne dokaze.

- Kako se ništa ne bi prepustilo slučaju, uzete su i parafinske rukavice sa Srđanove ruke, kao i sa glumičine. Uzete su i izjave njihovih poznanika, komšija i iako je Ivana tokom uviđaja dala delimičnu preliminarnu izjavu, inspektori će ponovo obaviti razgovor s njom i onda bi na osnovu svih dokaza i činjenica tužilaštvo trebalo da stavi tačku na ceo slučaj - rekao je naš sagovornik upoznat sa istragom.

RANJENA GLUMICA PROGOVORILA NAKON OPERACIJE: Još ne verujem da sam živa, PUCAO MI JE U GLAVU!

S druge strane, Srđanovi prijatelji kažu da su on i Ivana imali burnu vezu.

- Iako se Srđan hvalio da je nazjad našao pravu srodnu dušu, zbog njihovih temperamenata su često izbijale svađe. Znali su da se posvađaju, pa da se za nekoliko dana pomire. Stalno je govorio koliko je mnogo voli jer je luckasta.

Tašta: Kako je radio tako mu se vratilo! 

Srđan Cvetanović biće sahranjen tokom sledeće nedelje. Kako nezvanično saznajemo, troškove sahrane će platiti njegovih troje dece iz prvog braka i njihova majka. Stupili smo u kontakt sa Srđanovom bišom taštom, koja nam je kratko rekla da njegova deca ne mogu da se oporave od šoka.

- Moja ćerka se drži zbog dece, a ni njima nije lako. Otac na takav način da im završi. Mogu samo da kažem da će Srđan biti sahranjen sledeće nedelje, ali ne znamo kada, jer to zavisi od papirologije. Sve što sam imala da kažem o njemu već sam rekla, a to je da kako je radio, tako mu se i vratilo. Srđan je sebe najviše voleo i to je sve što ću reći - ispričala je njegova tašta 

Pomenuo je nekoliko puta da je Ivana veoma ljubomorna i da mu prebacuje zbog dežurstva. Znala je da ga optuži za neverstvo i da mu napravi scenu, ali nekoliko sati kasnije bi se strastveno ljubili. Dovoljno je to što mu je ogrebala automobil i što ga je po zgradi jurila u vešu.

Ma bilo je svega i svačega u toj njihovoj vezi, ali se primetilo da se Srđan promenio. Delovao je odsutno i činilo nam se kao da ima velike probleme - rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Prema njegovim rečima, Srđana će pamtiti kao dobrog čoveka koji je svima izlazio u susret i ljudinu koji je voleo život.

KRVAVE GLAVE, ISTRČALA NA ULICU I TRAŽILA POMOĆ! Jedan lukavi potez spasio je GLUMICU SIGURNE SMRTI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slobodan

pre 6 godina

nema vise doce da joj estetski oblikuje dusu. doca je bio pedofil, a i ovo dete vidi, se je beskrajno smerna. doca je bio sigurno jedan od uglednih gradjana nase drustvene i politicke elite. treba upregniti sve snage da se spreci eventuelno pomisao da mozda zvesi u nekom od manastira gde bi izlecila svoju neutesnu dusu.

rale

pre 6 godina

ova zena svakako treba da odgovara i to krivicno.zamislite da ucesnik u saobracaju nacini gresku,u kojoj stradaju lica ni kriva ni duzna,sta se desava.bude osudzen i krivicno gonjen.ovde je klasican slucaj izazivanje opasnosti,a mozda direktan krivac za ovaj slucaj,jer prema dosad prilozenim dokazima ona je direktan ucesnik u krivicnom delu,ona je izazvala doticnog gospodina ,sa njenim ponasanjem,da gospodin reaguje kako je reagovao,iz cista mira je sigurno nebih upucao i na kraju sebe usmrtio.znaci po svim pravilima diraktan je ucesnik u krivicnom delu i zato treba da snosi posledice.

Jakov

pre 6 godina

Pazi, još je ona bila ljubomorna na njega! Patiće dugo, dugo, možda i celih mesec dana, dok ne nađe nekog mnogo mlađeg. Ipak, nju treba proglasiti za najbolju glumicu na svetu, jer je uživo odglumila svoju smrt pred razularenom muškarčinom i tako sebi spasila život, a njega oterala sa ovog sveta.

Nena

pre 6 godina

Daj zeno prestani vise sa davanjem izjava I citanjem komentara pa ti si valjda na lecenju I pod nadzorom psihoterapeuta.Sramota.

snezana

pre 6 godina

Vidimo koliko je depresivna i potresena, a ima vremena da cita sve clanke i lije krokodilske suze.Istina je boli.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija