• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2017

15:16

ŠARČEVIĆ: Pristajem na razgovore, ne i na ultimatum!

Politika

ŠARČEVIĆ: Pristajem na razgovore, ne i na ultimatum!

Podeli vest

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević je danas, komentarišući proteste zbog smene direktora u zemunskoj osnovnoj školi "Svetozar Miletić" rekao je da je otvoren za razgovore sa roditeljima, ali da ne pristaje na ultimatume

- Ja primam delegacije od rane zore. Meni se niko nije javio da dođe. Kada naprave manju delegaciju, ja ću ih uredno primiti kao i svakog što primam - rekao je Šarčević novinarima u osnovnoj školi "Sveti Sava" u Vrčinu.

Roditelji, đaci i zaposleni u osnovnoj školi "Svetozar Miletić" u Zemunu od 1. septembra protestuju zbog odluke ministra Šarčevića da smeni direktora te škole, Miroljuba Mosurovića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 6 godina

Neka vlada Istina i pravda, snaga argumenta, nikako argument snage, pa srećno nam bilo. Živim za dan kad ćemo se prestati svađati, vređati i inatiti!!!

Savo savic

pre 6 godina

Uniforme,lepo zamisljeno,da budemo svi isti,a oni razliciti ce biti u posebnom odeljenju,(mamini i tatini)roditelji sklapaju odeljenja. A mi obicni smrtnici,cemo se uvek prepoznavati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija