• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2017

17:11

SNS: Obradović najavljuje protest, udruženja ćute

Politika

SNS: Obradović najavljuje protest, udruženja ćute

Podeli vest

Protesti ispred RTV Pink koje je najavio lider Dveri Boško Obradović predstavljaju pritisak na medije i slobodu izveštavanja, ocenila je danas Srpska napredna stranka (SNS) i upitala novinarska udruženja koja se tim povodom nisu oglasila - da li oni to podržavaju

"Smatramo da je zastrašujuće to što sva novinarska udruženja ćute, dok Boško Obradović najavljuje proteste protiv ove privatne televizije, i pitamo ih šta mora da se desi da bi se oni oglasili i osudili ovaj skandalozni pritisak na medije i slobodu izveštavanja u Srbiji", kaže se u saopštenju SNS.

Oni su najoštrije osudili "skandalozne napade" Obradovića na RTV Pink, a kojima se, ocenjuju, na najbrutalniji način vrši do sada neviđen pritisak na slobodu medija.

Posebno su, kažu, zaprepašćeni "glasnim ćutanjem" svih medijskih i nevladinih udruženja, opozicionih stranaka, pa i mnogih vladajućih stranaka, kao i celokupne javnosti.

"Pitamo ih da li to oni svojim ćutanjem u stvari podržavaju primitivne napade Boška Obradovića na privatnu RTV Pink, njene urednike, novinare, i sve zaposlene", navodi se u saopštenju SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sloba

pre 6 godina

Ovo je strasno sta radi Obradović protiv Tv Pinka i njegovih zaposlenih.

ljiks

pre 6 godina

Treba reagovati jer će Obradović nastaviti da se gubi.

Pedja

pre 6 godina

Zar ce se tom kvazi patrioti i lažovu, kome narod nije ukazao ni minimalno poverenje, dozvoliti da divlja na ovakav način?

jeca1995

pre 6 godina

Zakon bi trebao za sve da vazi jednako pa tako i cekamo reakciju udruzenja.

Misa

pre 6 godina

Nikako ne smemo precutati ovakve napade na medije, smatram da treba reagovati.

Biljana

pre 6 godina

Kad se zna koliko su nasa novinarska udruzenja objektivna jasno je zasto niko ne reaguje na gluposti izrecene od strane Obradovica.

Jovana

pre 6 godina

Obradović je izgibljen u vremenu i u prostoru,nezna da li je došao ili je pošao!

Andrijana

pre 6 godina

Ne treba dopuštati napade na medije,i to od jednog podlog Obradovića.

Branko

pre 6 godina

Strašno je da lider koji nema ni 2% podrške birača ovakve stvari radi. A novinarska udruženja ćute.Koga ona štite? Opozicione lidere?

ena

pre 6 godina

Slobodu medija niko ne treba uskraćivati,a njega treba osuditi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija