• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.09.2017

18:42

SKOT PRENEO DAČIĆU TILERSONOVU PORUKU: Srbija da osudi nuklearne aktivnosti Severne Koreje!

Politika

SKOT PRENEO DAČIĆU TILERSONOVU PORUKU: Srbija da osudi nuklearne aktivnosti Severne Koreje!

Podeli vest

Sjedinjene Američke države traže od Srbije da se pridruži zajedničkom međunarodnom odgovoru i osudi nuklearnu aktivnost Severne Koreje

Poruku američkog državnog sekretara Reksa Tilersona preneo jej danas prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću, ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot.

Ministar Dačić je ukazao da Srbija osuđuje sve aktivnosti koje predstavljaju pretnju međunarodnom miru i bezbednosti i u potpunosti podržava najnoviju rezoluciju Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. 

Šef srpske diplomatije je istakao da se Srbija principijelno zalaže za dijalog kao jedini način rešavanja međunarodnih konflikata.

Sagovornici su razmenili mišljenja i o temama koje se tiču bilateralne saradnje, regionalne stabilnosti, evropskog puta Srbije i nastavka Briselskog dijaloga, saopšteno je iz MSP.

AMERI PRETE RUSIJI I KINI: Poštujte sankcije uvedene Severnoj koreji ILI SLEDI KAZNA!

KIM DŽONG UN NEĆE BITI SREĆAN: Savet Bezbednosti UN jednoglasno usvojio NOVE SANKCIJE Severnoj Koreji

KIM GORI OD IRME, ZAPRETIO SAD: Nanećemo Americi najveću patnju i bol!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

i to nam rece prajministar vlade zemlje koja je pre 18 godina na nasu zemlju za sada nekaznjeno izrucila uranijumski ekvivalent od 170 atomskih bombi bacenih na hirosimu i ostade ziv . masala .

Mara

pre 6 godina

Koji je to bezobrazluk i divljastvo,oni nareduju drugima sta da misle i sta treba da kazu,pa to nisu radile ni najprimitivnije polu divlje horde,besramni kauboji vracaju svet u kameno doba,sramota i blam za civilizovano i moderno drustvo,oni jos prete Kini i Rusiji ako se ne ponasaju onako kako oni naredjuju,to je verbalni terorizam.Teroristi spustite se na zemlju ili cete otici u majcinu,vi ste idioti nevidjeni.Sramota ste za ljudsku pamet,fuuujjjj.....\n

isidor

pre 6 godina

Dal su tako razmišljali dok su nas bombardovali ili Kadija te tuži Kadija ti sudi !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija