• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.09.2017

13:20

TUŽNA PRIČA BORISA TADIĆA: Neću s Vučićem na dijalog jer kaže da sam PIVOPIJA!

Politika

TUŽNA PRIČA BORISA TADIĆA: Neću s Vučićem na dijalog jer kaže da sam PIVOPIJA!

Podeli vest

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić požalio se danas malobrojnim novinarima na konferenciji za medije da neće učestvovati na unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji, jer ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao pivopijom

- Kao bivši predsednik države nisam učestvovao u legitimizaciji i legalizaciji nezavisnosti Kosova - rekao je Tadić i ponovio da neće učestvovati u unutrašnjem dijalogu o Kosovu koji je inicirao Vučić.

- U jednom trenutku blatite opoziciju i nazivate je pivopijama, a zatim je pozivate na unutrašnji dijalog - rekao je Tadić. 

On je dodao da nije istinita ni tvrdnja Vučića da on nikoga nije nazivao izdajnikom.

- Da sam ja potpisao Briselski sporazum, vešali bi me na Terazijama - rekao je Tadić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 6 godina

Opozicija menja politiku iz Dana u Dan. Sve to izgleda ne pije vodu, ako necega opozicija treba da se slozi I ujedini sa vladajucom koalicijom jeste po pitanju Kosova I Metohija. Ovako samo imaju kontra efekat I izazivaju Jo's vece razmirice.

Nina

pre 6 godina

Ne opravdavam ni jedni ni druge. Niko od njih nije idealan. Ali se ne slazem sa stavom Borisa Tadica. Za to isto Kosovo se I on borio, nije isao protiv. A sad po svaku cenu ide protiv Kosova. To je malo tuzno sa njegove strane.

zivko1977

pre 6 godina

Tadicu ti nisi pivopija nego si krvopija kojoj bi bilo bolje da se mane politike i da uziva sa unucima.

zarko88

pre 6 godina

Ne da izgledas kao pivopija nego izgledas kao neko kome u ovome trenutku treba neko zestoko pice da se smiri.

Zlata

pre 6 godina

Tadic nece da prizna da je pivopija,a to svako zna.

Dusica

pre 6 godina

Zasto ovog coveka vredja istina kada svi znamo da su on,Jeremic i Jankovic kumovali prebacivanju nadleznosti dijaloga iz UN u EU i time sprecili svaku mogucnost da se pitanje KIM resi mnogo lakse i sa manje muka.

Mile

pre 6 godina

Tvoja pamet nam je i zamesila sve ovo i zato ti je bolje da cutis,da nije bilo tebe i Jeremica ne bi tolike drzave glasale za nezavisno Kosovo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija