• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović - M. Dobromirović

14.09.2017

20:30

TOTALNA RIJALITI-POLITIKA! Šešelj ulazi u Zadrugu - MITROVIĆ MU NUDI 1.500.000 EVRA ZA 30 DANA!

Politika

TOTALNA RIJALITI-POLITIKA! Šešelj ulazi u Zadrugu - MITROVIĆ MU NUDI 1.500.000 EVRA ZA 30 DANA!

Podeli vest

Već je dogovoreno da šef SRS za prvih 24 sata u rijalitiju dobije 100.000 evra! Šešelj: Još pregovaramo, tražim sve pare unapred, a Željko kaže da može da isplati odmah samo jedan deo

Predsednik SRS Vojislav Šešelj ponovo ulazi u rijaliti-šou! Vođa radikala, koji je 2015. nakratko ušao na 'Farmu' (vidite okvir), pojaviće se u subotu 16. septembra i u 'Zadruzi' na TV Pink!

Vlasnik ove televizije Željko Mitrović ponudio je, kako saznajemo, Šešelju neverovatnih milion i po evra da najmanje 30 dana ostane u rijalitiju! Šešelj još nije prihvatio ovu ponudu, ali je već dogovoreno da za prvih 24 sata u 'Zadruzi' dobije 100.000 evra!

Milionske ponude
Kad je čuo da mi iz Hepija nude milion evra za 'Parove', Mitrović mi je ponudio milion i po evra da uđem u 'Zadrugu' i izdržim koliko mogu. To ne može biti više od mesec dana
Vojislav Šešelj, lider SRS

Aranžman podrazumeva da Šešelj bude smešten u luksuznom delu 'rijaliti grada', odnosno u hotelskoj sobi, da ima zasebno kupatilo, ali i pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon, televiziju i internet.

Načelan dogovor

Prema rečima naših dobro obaveštenih izvora, Mitrović i Šešelj su pregovore o ulasku u 'Zadrugu' započeli početkom ove nedelje...

- Željko je bio veoma otvoren. Odmah je ponudio Šešelju da za 100.000 evra na 24 sata uđe u rijaliti. Iako isprva nije hteo ni da čuje da prespava u 'Zadruzi', Vojislav se na kraju predomislio i prihvatio da u rijaliti uđe u subotu 16. septembra... Potom mu je Željko ponudio milion i po evra za mesec dana boravka u šouu. Šešelj je rekao da mora dobro da razmisli. Još mu ništa nije odgovorio, ali ta milionska ponuda, najveća u istoriji srpske televizije, i dalje važi - prenosi Informerov izvor, blizak saradnik vlasnika TV Pink.

Mač sa dve oštrice

Branko Pantelić

Šešeljev ulazak u rijaliti je mač sa dve oštrice. Može i da mu koristi i da mu šteti
Nebojša Krstić, marketinški stručnjak

Pozvali smo juče i Željka Mitrovića, koji nam je samo kratko potvrdio da će Šešelj biti deo njegovog rijalitija.

- Šešelj ulazi u "Zadrugu". Kada, kako i koliko, o tome još ne mogu da govorim... - rekao nam je Mitrović, odbijajući da bilo šta dalje govori na ovu temu.

Vojislav Šešelj potvrđuje da mu je Mitrović ponudio ogromne pare da uđe u "Zadrugu".

- Istina je, pošto je čuo da mi iz TV Hepi nude milion za 'Parove', Mitrović mi ponudio milion i po evra da uđem u "Zadrugu" i izdržim tamo koliko mogu. Upozorio sam ga da ne mogu više od mesec dana... U svakom slučaju, mi još pregovaramo, jer ja tražim sve pare unapred, a Željko kaže da ne može baš sve odmah da isplati, već samo jedan deo. Pregovori traju - rekao je Šešelj, koji kaže da je 'krajnje vreme da neko ozbiljan bude ozbiljno plaćen'.

- Na tom rijaliti i političkom tržištu jako dobro prolaze starlete i politički analitičari, mada uopšte ne razumem šta su ta zanimanja. Krajnje je vreme da neko ko se ozbiljno bavi naukom i politikom na tržištu postigne određeno priznanje, da ozbiljan čovek bude ozbiljno plaćen... - objašnjava Šešelj, koji već ima i plan kako će podeliti milionski honorar:

- Trećinu novca ću odvojiti za porodicu, trećinu za stranku, dok ću trećinu dati u dobrotvorne svrhe...

Šešelj septembra 2015. bio na "Farmi"

Printscreen You Tube

Vojislav Šešelj se 29. septembra 2015. godine pojavio na dva sata u rijaliti-šouu "Farma", koji se takođe emitovao na TV Pink.

Šešelj je tom prilikom stanovnike na imanju u Lisoviću častio večerom i odgovarao na njihova pitanja. Iako mu je ponuđeno da ostane do kraja i takmiči se za glavnu nagradu i titulu pobednika, Šešelj je to tada glatko odbio.

I dok niko od viđenijih političara nije juče želeo da komentariše najnoviji Šešeljev rijaliti-potez, marketinški stručnjak Nebojša Krstić smatra da ulazak u 'Zadrugu' šefu SRS može doneti i korist i štetu.

Tanjug

mojugao

MARIJAN RISTIČEVIĆ

POSLANIK SNS

Ako Šešelj bude umeo da iskoristi dobijeno vreme i interesovanje, ulazak u 'Zadrugu' neće mu naškoditi. Ne znam zašto se diže fama oko rijalitija kad postoji daljinski upravljač.

- Šešeljev ulazak u rijaliti je mač sa dve oštrice. S jedne strane, njegova publika gleda taj program, ali nisam siguran da ta publika voli da vidi svog političkog lidera u okruženju starleta i igračica na šipci. Lako može da se desi da mu dara bude skuplja nego mera... - objašnjava Krstić.

Ima svoje razloge

Na drugoj strani, Ivana Vučićević, glavna i odgovorna urednica Studija B, uverena je da Šešelj ima dobre razloge za ovo.

- Šta god ko mislio o Vojislavu Šešelju, svi ćemo se složiti da se radi o natprosečno inteligentnom čoveku. On najbolje zna šta ga je navelo da uđe u jednu emisiju ovog formata, a brzo će se pokazati da li mu je taj postupak u političkom smislu pomogao ili odmogao - zaključuje Vučićevićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sumadinac neprskani

pre 6 godina

on [ seselj ] je imao svoj rijaliti sou u holandiji i tada mi je bio cak i simpatican . mada mi ni danas nikako nije jasno zasto je tamo otisao a bogami i zasto se odatle vratio .ali ovo sa rialitima po televiziji mu bas nista netreba . mudri ljudi , ako to jesu , treba da znaju kada je kraj i kada treba da se povuku .pitam se jeli je ono devedesetih bio on ili je sada on .mada ni devedesetih mi ga oko nikako nije vatalo .ako jesi onda si to uvek ako nisi ...

Mina

pre 6 godina

Para vrti gde burgija nece... Nego, on bese nesto tesko bolestan, sad izgleda na sve to zaboravio, da ne kazem puca od zdravlja?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija