• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

16.09.2017

01:32

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANI ĆUTANJEM: Vadi se na trenutni šok, POLICIJA OČEKUJE PRIZNANJE!

Politika

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANI ĆUTANJEM: Vadi se na trenutni šok, POLICIJA OČEKUJE PRIZNANJE!

Podeli vest

Izvor blizak istrazi otkrio je za Pink.rs da se Zoran još uvek brani ćutanjem, ali se ''vadi'' na trenutni šok, kao i da postoje konkretni dokazi o ubistvu, ali se čeka njegovo priznanje

Domaća javnost zanemela je zbog hapšenja Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene. Portal Pink.rs prvi je pisao o Zoranovom hapšenju kog je policija zatekla u porodičnoj kući u Borči. 

Prilikom hapšenja, Zoran je zanemeo i kratko prokomentarisao da on nije ubica. Marjanoviću je policija odredila pritvor od mesec dana, a on će do ponoći biti prevezen u CZ.

ZORAN MARJANOVIĆ CVILI U POLICIJI! Rida i ponavlja samo jedno: Moja Jana, moja Jana!

Izvor blizak istrazi otkrio je za Pink.rs da se Zoran još uvek brani ćutanjem, ali se ''vadi'' na trenutki šok, kao i da postoje konkretni dokazi o ubistvu, ali se čeka njegovo priznanje!

- Zoran se sada brani ćutanjem, ali vadi se na trenutni šok. Postoje konkretni dokazi, ali se čeka Zoranovo priznanje. Nagađa se o mogućim motivima ubistva.

ZORANOV OTAC OPTUŽUJE: Jelenu je ubio njen LJUBAVNIK TAJKUN!

To bi moglo da bude ubistvo na svirep ili podmukao način, ubistvo iz koristoljublja, radi izvršenja ili prikrivanja drugog krivičnog dela, iz bezobzirne osvete ili drugih niskih pobuda, ubistvo člana porodice kog je ubica prethodno zlostavljao - kaže izvor blizak istrazi za Pink.rs.

SAZNAJEMO MARJANOVIĆ ZAMALO UHAPŠEN U ZADRUZI: Skandal uživo izbegnut dogovorom policije i TV Pink!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vale

pre 6 godina

Sta znaci ovo - ceka se njegovo priznanje? Zar ce on morati da prizna iako tvrdi da je nevin? O cemu se ovde radi??? Kako se to zna da ce on priznati?

citateljka

pre 6 godina

Ma nece on da prizna nego ona druga njegova polovina, njegovo drugo JA . Bednik i kukavica, lopuza kriminalna ogrezla u vanzemaljskom kriminalu. Pa ako je "cist" on nece cutati vec ce doprineti sto brzem resenju slucaja i reci sve bez obzira na da li mu je to otac, brat, majka, kum ili sin. Tesko breme nose ali nece ga moci spustiti u grob vec ce ga se lisiti pre odlaska u podzemni pakao, mada su i sada u paklu ali nad zemljom a on je mnogo gori od onog posle svega!!!

rastko

pre 6 godina

''Cvili'', ''vadi se''... pa se pitam, jel' to neko od novinara BAS ubedjen da je Zoran ubica, pa bi bilo korektno da nam se saopsti da li je Zoranu vec presudjeno !!? S'druge strane gospodo novinari nema ni reci o vasem ''istrazivacko'' novinarstvu i saznanjima o tajkunu koji se zabavljao sa Jelenom !!!

serlok holms

pre 6 godina

Nema on veze sa ubisvom. Naisli privatni foreznicari na druge tragove pa policija brze bolje da blokira istragu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija