• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2017

10:01

OGLASILA SE I ZORANOVA VIBER LJUBAVNICA RADA:  On će "pući" u zatvoru i SVE PRIZNATI! Očekujem da UHAPSE I SVEKRA I KUMA!

Politika

OGLASILA SE I ZORANOVA VIBER LJUBAVNICA RADA: On će "pući" u zatvoru i SVE PRIZNATI! Očekujem da UHAPSE I SVEKRA I KUMA!

Podeli vest

Rada Matić iz Beča, s kojom je Zoran Marjanović razmenjivao ljubavne poruke samo mesec dana nakon ženinog ubistva, uverena je da će Zoran "pući" u pritvoru i reći zašto je ćutao ovoliko dugo!

Ona ističe i da je Zoranu pred ulazak u Zadrugu dala samo lažnu podršku.

- Iskreno rečeno nisam mislila da je on ubio Jelenu, ali sam sigurna da zna pravu istinu i da će progovoriti! Očekujem da dođe do nekog preokreta, da Zoran ispriča nešto sasvim drugo, pa nas sve iznenadi. Već danas očekujem da uhapse i Zoranovog oca Vladimira, ali i njihovog kuma Ivicu Ajdarevića. Marjanovići su veoma namazani i opasni. Videlo se da nisu čisti. Mogu samo da kažem jadna Jana, kako će ona sad i bez oca - rekla je Matićeva.


EKSKLUZIVNO! DRAMA U BORČI PRILIKOM HAPŠENJA MARJANOVIĆA! Nepoznata žena branila Zorana i napala INSPEKTORE!

PRONAĐEN NOVI MATERIJALNI DOKAZ koji direktno tereti ZORANA ZA UBISTVO Jelene Marjanović!

MINISTAR STEFANOVIĆ O HAPŠENJU ZORANA MARJANOVIĆA: Nije moglo ranije, SVAKI DOKAZ JE MORAO DA BUDE PROVEREN!

ZORANOV OTAC OPTUŽUJE: Jelenu je ubio njen LJUBAVNIK TAJKUN!

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANI ĆUTANJEM: Vadi se na trenutni šok, POLICIJA OČEKUJE PRIZNANJE!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srna

pre 6 godina

Odmah posle ubistva desetak dana sam napisao ako nije Zoran onda sam ja, jer niko nije mogao toliko zapetljati nego onaj ko je počinio ubistvo, od varikine, tepiha pranja, veš mašine sve je ukazivalo na porodicu, a samo još da okrenu da je ubio Zoranov sin pošto je maloletan videćemo još štošta o ovom zločinu...

Luna Lu

pre 6 godina

Varikinom se peru podovi i plocice u kupatilu. Kada bi tepih i namestaj prali varikinom, sve bi pobelelo. Glupa prica...

petar

pre 6 godina

Puštite ljudi pravnu državu raditi SVOJ POSAO TUŽILAŠTVO JE NA POTEZU.Ako imamo to...

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija