• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

16.09.2017

16:24

STEFANOVIĆ: Napadač na novinarke je PRIVEDEN!

Politika

STEFANOVIĆ: Napadač na novinarke je PRIVEDEN!

Podeli vest

Minstar unutrasnsjih polsova Nebiojša Stefanović izjavio je danas da je napadač na novinarke TV Pink priveden
printscreen

Ministar je na TV Pink rekao da je će to lice dalje biti predato nadležnim organima. 

Na protestu Dveri, Zdrave Srbije, sindikata Sloga i, prema najavama, vojnog i policijskog sindikata, ispred TV Pink napadnute su dve novinarke te televizije, od kojih je jedna prebačena u Urgentni centar. 

D.V je ubrzo nakon toga identifikovan i priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Policija u saradnji sa tužilaštvom preduzima mere iz svoje nadležnosti u vezi sa ovim slučajem.

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ O NAPADU NA NOVINARKE TV PINK: Danas su svi mogli da vide na delu FAŠISTIČKE METODE TAKOZVANE OPOZICIJE!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović takođe je učestvovao u vanrednoj emisiji na Televiziji Pink i oštro osudio nasilje nad novinarima.

- Danas imamo situaciju da opozicija tuče novinare zato što misle drugačije od njih. To je skandalozno! Pa to nigde nema... Oni nemaju elementarnu ljudsku pristojnost. Prema njihovom mišljenju dobri novinari su oni koji napadaju Vučića i Vladu, a oni koji misle suprotno su loši i treba ih tući. Strašno! - izjavio je ministar Stefanović.

ZVERI A NE DVERI! Boškićevi batinaši napali novinarke, nokautirali Gocu Uzelac i udarili Maru Dragović!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da poznaje Gordanu Uzelac, koja je sitna žena i koja nije nikome ništa nije uradila.

On je rekao da je napadač na novinarke D.V. 1972. godište iz Lučana, koji  joj je prišao i nokautirao je, ona je otišla u UC.  

- Ovo lice će biti predato tužilaštvu, ovo je čist fašizam u teoriji kako ga knjige opisuju, kažu da se stvara negativna medijska atmosfera, da vi je stvarate, ljudi poput Obradovića, stamatovića, jankovića, Jeremića - istakao je Stefanović, ističući da jedna televizija ima pravo na drugačiji stav.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joca

pre 6 godina

Nezapamćeno divljaštvo kakvi su to muškarci koji biju žene!

Milos

pre 6 godina

Zatvori to Stefanovicu i nasilnika procesuirajte po Zakonu, a organizatoru zabranite okupljanja

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17