• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2017

18:34

MAJA GOJKOVIĆ ZGROŽENA NASILJEM: Boško Obradović i Miloš Stamatović su danas pokazali ko su i šta su!

Politika

MAJA GOJKOVIĆ ZGROŽENA NASILJEM: Boško Obradović i Miloš Stamatović su danas pokazali ko su i šta su!

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković najoštrije osuđuje napad na novinarke Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović koje su obavljale svoju novinarsku dužnost...

- Najoštrije osuđujem brutalan napad na novinarke, žene koje su samo radile svoj posao. Takav napad je neprihvatljiv i za osudu čitavog društva. Očekujem da nadležni organi utvrde sve okolnosti ovog brutalnog napada i počinioce sankcionisu u skladu sa zakonom - istakla je Gojković i dodala: 

- Posebno je nedopustivo da narodni poslanici poslaničke grupe Dveri koji su najglasniji u navodnom zalaganju za slobodu medije i tradicionalne vrednosti organizuju proteste čiji je ishod napad na žene. Pitam Boška Obradovića i Milana Stamatovića da li su konflikti, kamenje, pesnice, i batinjanje žene porodične vrednosti koje Obradović i Stamatović lažno zastupaju. Danas su pokazali ko su šta su i kako zamišljaju Srbiju - zaključuje ona.

(UŽIVO) ZVERI A NE DVERI! Boškićevi batinaši napali novinarke, nokautirali Gocu Uzelac i udarili Maru Dragović!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Klaina

pre 6 godina

Pokazali su danas da u potpunosti podrzavaju ponizavanje i nasilje nad zenama,dveri su zveri

Aleksa

pre 6 godina

Na zalost oni to dnevno pokazuju, ovim su to overili .. Sramota

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija