• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2017

19:31

KAKO TE, BRE BOŠKO, NIJE SRAMOTA?! UMESTO IZVINJENJA, BATINAŠI NASTAVILI S UVREDAMA:  Vučić je Dart Vejder, a Brnabićeva - ikebana!

Politika

KAKO TE, BRE BOŠKO, NIJE SRAMOTA?! UMESTO IZVINJENJA, BATINAŠI NASTAVILI S UVREDAMA: Vučić je Dart Vejder, a Brnabićeva - ikebana!

Podeli vest

Umesto da se izvini zbog brutalnog napda njegovih pristalica na novinarke TV Pink, lider Dveri Boško Obradović nastavio je da vređa i laže! U nastavku protesta ispred Predsedništva Srbije on je rekao da su gradski menadžer Goran Vesić i još neki učesnici programa tražili njegovo hapšenje?!
pink.rs

On tvrdi i da mu se čini da je "dirnuo u osinje gnezdo", jer je Pink "ogledalo vlasti". 

Obradović je rekao i da za 18 godina postojanja Dveri na njihovim protestima nije bilo nasilja, jer su, kaže, "Dveri miroljubiv, ali nepokolebljiv pokret". 

On je kritikovao organizatore sutrašnje Parade ponosa i dodao da "nema problem sa pravim pederima, već sa pederima u političkim foteljama".

JANKOVIĆ SE NIČEG NE STIDI! Okrivio vlast za brutalno prebijenje novinarki Pinka!

Na te reči Obradovića okupljeni su skandirali "Vučiću pederu". 

DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ O NAPADU NA NOVINARKE TV PINK: Danas su svi mogli da vide na delu FAŠISTIČKE METODE TAKOZVANE OPOZICIJE!

INCIDENTI I ISPRED RTS!

Kako je objavio RTS, nakon protesta ispred Televizije Pink, gde su napadnute dve novinarke, i zgrade Vlade Srbije, pristalice pokreta Dveri došle su do zgrade RTS-a.

Na protestu je došlo do incidenta kada je jajetom gađana kamera RTS-a, a tom prilikom pogođeni su novinar i snimatelj. 



Poslanik Dveri Srđan Nogo je rekao i da je premijerka Ana Brnabić na toj funkciji samo zato što je lezbejka i da "treba da je bude sramota što ne prima ljude koji protestuju ispred vlade, a ide na ''gej paradu''". 

Povorka učesnika protesta zaustavila se ispred Predsedništva Srbije, ispred kojeg je Obradović sa kamiona pokazao lutku sa likom Darta Vejdera i rekao da on simboliše predsednika Vučića. 

(VIDEO) STRAŠNO! NOVINARKA TV PINK IMA TEŽI POTRES MOZGA! Gordana Uzelac zadržana na lečenju!

Premijerku Anu Brnabić Bošković je nazvao ikebanom i fikusom predsednika Vučića, te poručio ih se Dveri ne plaše.

Tanjug
Tanjug

Najavio je nove proteste, ako, kako je rekao, opozicija ne dobije priliku da se oglasi na velkikim medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 6 godina

Obradovic politicke partnere ,kolege i protivnike naziva pederima . Auuu!!!

Dragan

pre 6 godina

Da li je ovo protest ili izivljavanje? Da li je ovo kampanja dveri i ostalih ucesnika ili pokazivanje kako ce mo ziveti ukoliko nismo na njegovoj strani? Strasno i bezobrazno obradovicu.

Biljka

pre 6 godina

Zasto da se izvinjava kad je njima normalno nasilnicko ponasanje i sam je takav pa mu ocigledno ne smeta

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija