• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2017

22:51

(FOTO) IMA LI KRAJA LUDILU: OBRADOVIĆ UPAO U RTS, hteo da gostuje u Dnevniku, a pretučenu novinarku Pinka optužio da je odglumila napad!

Politika

(FOTO) IMA LI KRAJA LUDILU: OBRADOVIĆ UPAO U RTS, hteo da gostuje u Dnevniku, a pretučenu novinarku Pinka optužio da je odglumila napad!

Podeli vest

Lider pokreta "Dveri" Boško Obradović i predsednik stranke "Zdrava Srbija" Milan Stamatović pokušali su večeras da iznude gostovanje u dnevniku RTS kako bi se, prema sopstvenim rečima, uživo obratili javnosti. Utvrdili su i da je teško povređena novinarka Pinka Gordana Uzelac odglumila napad

Boško Obradović i Milan Stamatović kažu da su želeli da na RTS "sami izveste o sebi", a ne da, kako su istakli, to umesto njih čine "razni analitičari".

Dveri su ranije danas protestovale ispred televizije Pink, gde su njihove pristalice napale dve novinarke, a potom pred Vladom i Predsedništvom Srbije, gde su naveli da se bore za slobodu medija, i vređali predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić, posebno, kao pripadnicu LGBT populacije.

Tokom protesta ispred RTS-a, Obradović i Stamatović tražili su od obezbeđenja da ih puste u zgradu. Nakon kraćeg razgovora, oni su pušteni do portirnice jer su hteli da, kako je Obradović posle rekao, od urednika informativnog programa čuju zašto ne mogu da budu gostuju na dnevniku.

KAKO TE, BRE BOŠKO, NIJE SRAMOTA?! UMESTO IZVINJENJA, BATINAŠI NASTAVILI S UVREDAMA: Vučić je Dart Vejder, a Brnabićeva - ikebana!

Nakon izlaska iz zgrade RTS-a, Obradović se obratio okupljenima, rekavši kako ni glavni odgovorni urednik, kao ni dežurni urednik Dnevnika 2, nisu hteli da siđu i razgovaraju sa njima već su, "po kuriru poslali poruku da ne mogu da gostuju, jer je večerašnji gost uživo član organizacionog odbora Beograd Prajda Goran Miletić".

Obradović je to ocenio kao "skandalozno" i da RTS, kako tvrdi, "promoviše homoseksualizam umesto tradicionalnih vrednosti".

VUČIĆ POSETIO POVREĐENE NOVINARKE U URGENTNOM CENTRU! Predsednik Srbije im pružio podršku!

Lider Dveri je rekao da je zahtev RTS za večerašnje gostovanje upućen još pre 15 dana, te da je odbijanje znak "da je RTS spao na nivo Pinka i postao javno glasilo SNS koje brani interese kriminalca Željka Mitrovića".

Tanjug

Pred ulazak Obradovića i Stamatovića u RTS njihov organizacioni partner predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović rekao je kako nema ništa protiv novinara, ali da je skandalozno to što je, prema njegovim rečima, "novinarka Pinka danas odglumila da je napadnuta".

(VIDEO) STRAŠNO! NOVINARKA TV PINK IMA TEŽI POTRES MOZGA! Gordana Uzelac zadržana na lečenju!

Kako je saopštio RTS, tokom protesta ispred njihove zgrade, novinar i snimatelj te medijske kuće pogođeni su jajetom. Do incidenta je, kako kažu, došlo kada je jajetom gađana kamera RTS, a tom prilikom pogođeni su novinar i snimatelj.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 6 godina

Prolupao i nasilan! Zaustavite maltretiranje! Zaustavite i Boškovog potrčka u Leposaviću, koji zna samo da duva u mumuzele i plaši narod!

Zivko

pre 6 godina

Ljoticevac Bosko radi po direktivi stranih I domacih I kako ga nije sramota da dozvoli da novinarka dozivi potres mozga of njegovih tajkuna I zato mora krivicno da odgovara jer je bio organizator tog batinanja(ZVERI A NE DVERI)

nada

pre 6 godina

Pa gde su nadlezni da ovima obuku bele kosulje i pravac "Laza Lazarevic" - jer ovo prelazi nedopustive granice !!!!!!!!!!!! Imamo li mi policiju i sudstvo,imamo li mi skupstinu i predsednika? Moze li svako ovo da radi i da prodje nekaznjen ?????????

vladbgd

pre 6 godina

Dosli seljoberi u prestonicu da divljaju. Uhapsiti ih pod hitno.

bogster

pre 6 godina

Ima li neko da ovom budali lupi dve "dange" i da ga smiri?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija