• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2017

21:29

TODOROVIĆ SNS: Nedopustiva politika sile Obradovića i Stamatovića!

Politika

TODOROVIĆ SNS: Nedopustiva politika sile Obradovića i Stamatovića!

Podeli vest

Pokret Dveri i njihove pristalice pokazali su da im nasilje i svaka druga vrsta destruktivnog ponašanja postaju manir, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Milun Todorović povodom fizičkog napada na dve novinarke TV Pink

Todorović je u izjavi za javnost ocenio da je napad na novinarke nedopustiv, naročito, jer je podstaknut od strane poslanika Dveri, koji su bili organizatori protesta. 

- Očito da oni koji nisu kažnjeni za prebijanje žene u Republičkoj izbornoj komisiji, veruju da će se nekažnjeno izvući i za povređivanje novinarki „Pinka“ tokom subotnjeg protesta u Beogradu- naveo je Todorović.

Prema njegovim rečima, negiranjem onoga što se desilo i što su jasno zabeležile kamere, Boško Obradović pokazuje da nema hrabrosti da prihvati odgovornost za svoje sramne postupke.

Todorović, koji je i gradonačelnik Čačka pita, da li su konflikti, kamenje, pesnice i batinjanje žena porodične vrednosti koje zastupaju i da li time pokazuju kako zamišljaju Srbiju pod njihovom vlašću.

(VIDEO) ŽELJKO MITROVIĆ EKSKLUZIVNO: Evo zašto sam dirigovao Dverima!

On smatra nedopustivim nasilničko ponašanje i svaki vid agresije pristalica pokreta Boška Obradovića i Milana Stamatovića i poziva nadležne organe da reaguju.

- Pravo je svakoga da ima svoje mišljenje, međutim treba ga iskazati i za njega se boriti dostojanstveno i civilizovano, a ne tući se, maltretirati druge i fizički se obračunavati- istakao je Todorović.

(VIDEO) OVAKO JE ŽELJKO MITROVIĆ DOČEKAO ZVERI IZ DVERI, a oni krvnički pretukli novinarke TV Pink!

Todorović ocenjuje da Obradović i Stamatović promovišu politiku u siledžijstva i primitivizma, koju podržavaju njihovi potencijalni koalicioni partneri, a na svojoj koži su osetile novinarke samo zato što su profesionalno radile svoj posao.

- Žalosno je što deo opozicionih poslanika želi da na ulici, koristeći nasilje, prikuplja jeftine političke poene. Licemerno je i to što pojedini zvaničnici opozicionih stranaka pokušavaju da negiraju jučerašnja zbivanja i nastoje da nađu opravdanje za to- ocenio je Todorović.

VUČIĆ o napadu na novinarke Pinka: SILEDŽIJE I BATINAŠI ĆE BITI KAŽNJENI, ONI NISU BUDUĆNOST SRBIJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija