• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2017

11:46

VESIĆ: Zgrožen sam porukom Sergeja Trifunovića u kojoj veliča ubicu premijera Zorana Đinđića!

Politika

VESIĆ: Zgrožen sam porukom Sergeja Trifunovića u kojoj veliča ubicu premijera Zorana Đinđića!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Goran Vesić izjavio je danas da je zgrožen porukom glumca Sergeja Trifunovića na Tviteru u kojoj veliča Zvezdana Jovanovića, ubicu Zorana Đinđića

- Iskreno, od čoveka koji kaže da treba urinirati po Vučićevom grobu i koji vređa Rome govoreću kako je njihov priručnik "Ukradi sam" ništa drugo ne možete ni da očekujete - rekao je Vesić i dodao:

- Nema opravdanja za veličinje ubice premijera koga su sudovi ove zemlje osudili na najstrožu kaznu. Najmanje što Trifunović mora da uradi da se izvini za to što je napisao. Ovo samo pokazuje da protivnici Aleksandra Vučića nemaju politiku i da su spremni na sve ne bi li se dokopali vlasti. To govori o atmosferi mržnje i netolerancije koju stvaraju u društvu, a čija posledica je bilo prebijanje dve novinarke Pinka u subotu.

Uostalom, napominje Vesić, Trifunovićev šef Saša Janković nedavno se sprdao sa odlukom suda da produži pritvor ljudima koji su kolima udarili kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Vučić.

- Njemu je to smešno!? U zemlji u kojoj je na Đinđića pokušan atentat u saobraćaju par nedelja pre nego što ga je ubio Zvezdan Jovanović, koga sada Jankovićev funkcioner veliča. Sve je to žalosno. Ali ostavimo sada politiku. Ova skandalozna izjava data je kao sportski komentar i predstavlja i ruganje košarkašima i podsmevanje svemu što su uradili na EP u Turskoj - zaključio je Vesić.

Podsetimo, Sergej Trifunović je juče na Tviteru, za vreme utakmice Srbija - Slovenija, otvoreno veličao ubicu Zorana Đinđića, porukom da "Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića!"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija