• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2017

12:19

NASILNIKU IZ DVERI JE MESTO IZA REŠETAKA! Tužilaštvo traži pritvor za napadača na novinarke Pinka!

Politika

NASILNIKU IZ DVERI JE MESTO IZA REŠETAKA! Tužilaštvo traži pritvor za napadača na novinarke Pinka!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu saslušalo je danas D.V. zbog napada na novinarke televizije Pink tokom protesta Dveri u subotu i predložilo sudu da mu odredi pritvor

- Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu - rekla je portparol tužilaštva Tatajana Sekulić Tanjugu.

Pritvor je, kako je dodala, predložen da D.V. ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Odluku o pritvoru danas će doneti sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

U ovom slučaju vodi se skraćeni krivični postupak sprovođenjem dokaznih radnji, odnosno bez formalnog pokretanja istrage.

D.V. je na protestu pristalica Dveri ispred televizije Pink, kojem je prisustvovalo oko 250 ljudi fizički napao i udario novinarke TV Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović.

Na snimku televizije Pink zabeležen je trenutak kada jedan od učesnika protesta napada i obara Gordanu Uzelac.

Zabeležen je i momenat kada se drugi učesnika protesta u trku zaleće ka novinarki Mari Dragović, ali ga je zaustavilo obezbeđenje televizije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija