• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2017

09:34

DAČIĆ O SUSRETU SA PREDSEDNIKOM SAD: Rekao sam Trampu da su Srbi navijali za njega!

Politika

DAČIĆ O SUSRETU SA PREDSEDNIKOM SAD: Rekao sam Trampu da su Srbi navijali za njega!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je američkom predsedniku Donaldu Trampu, tokom neformalnog razgovora u Njujorku, da su Srbi najviše navijali za njega na predsedničkim izborima u SAD

Dačić je izjavio za Tanjug da je Trampu, sa kojim se ranije susreo pre četiri godine, doneo fotokopije naslovnih strana svih srpskih novina kada je izabran za predsednika SAD.

- Srbi su najviše navijali za njega - rekao je Dačić i dodao da Srbija čeka Trampa kao prvog američkog predsednika posle Džeralda Forda.

On je podsetio na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića Trampu da poseti Srbiju.

Tramp je, kako navodi Dačić, pozitivno reagovao, rekao da mu je bilo drago, naveo je osobu za kontakt i pitao da li Ana Ivanović i dalje igra tenis.

Dačić je rekao da su razni skupovi prilika za neformalne susrete i razgovore, kakav je bio njegov jučerašnji susret sa Trampom pre početka sastanka u sedištu UN o reformi tog tela.

- Tako sam i ovog puta pre početka skupa pričao sa Borisom Džonsonom o obeležavanju 180 godina diplomatskih odnosa u Forin ofisu, a sa Miroslavom Lajčakom o mogućoj prijavi Kosova za posmatrača u UN - dodao je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija