• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TV Pink

20.09.2017

19:20

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA, BOŠKU OBRADOVIĆU: Umesto da dođeš kod mene, kao muškarac, ti si kao seka Persa NAPAO MOJE NOVINARKE!

Politika

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA, BOŠKU OBRADOVIĆU: Umesto da dođeš kod mene, kao muškarac, ti si kao seka Persa NAPAO MOJE NOVINARKE!

Podeli vest

Vlasnik TV PINK reagovao je na pretnje Boška Obradovića, koji je rekao da je u subotu umesto novinarki trebalo da napadne direktno Željka Mitrovića. Otvoreno pismo vlasnika TV Pink prenosimo u celini

Uvaženi Boškić Silni! Biti silan, nasilan i brutalan nije teško, a posebno nije teško prebiti malu devojčicu  tešku 40 kg sa sve cipelama.

Umesto da dođeš kod mene, a čekao sam te puna dva sata da kao muškarci, što ti svakako nisi, raspravimo sve tvoje pedofilsko-narkomanske  i sve ostale halucinacije, na način koji ti naravno izabereš, ti si kao zadnja seka Persa svu svoju mušku nejakost usmerio ka brutalnom prebijanju novinarke-devojčice koja je samo radila svoj posao.

Pažljivo sam slušao tvoj nadahnuti govor u kome si pokazao da nisi samo izbezumljeni izmet prohujalog Ljotićevskog vremena, već i patološki lažov i šizofreni psihopata, koji umesto da je otišao u bolnicu izvinio se i uverio u težinu povreda povređenih novinarki Gordane Uzelac i Mare Dragović, ali o istom trošku iskoristio posetu bolnici da pregledaš i stadijum truleža onoga što se kod ostalih ljudi zove mozak, ti si opet obmanama i gnusnim lažima pokušao da skreneš pažnju sa tvog bahatog, primitivnog i nasilničkog ponašanja i sa tema da je tvoj direktor u Čačku smenjen zbog pedofilije što se danas i eksplicitno čulo u parlamentu!

OBRADOVIĆ PONOVO PRETI: Pogrešili smo što u subotu nismo napali direktno Željka Mitrovića!

Vidi Boškić, kao što znaš ja se ne plašim ni tebe ni svih tvojih psihopata i ludaka i sam si video da sam vam pustio lepu muziku, stajao i dirigovao ispred vas i čak vam dao i banane da se malo okrepite ne znajući da ne volite operu i da ste se vi spremili za pesničenje, ali ako je pesničenje tvoj jedini argument spremićemo se i za taj oblik komunikacije.

Ja lično prezirem nasilje, ali ni ti ni bilo ko nećete uređivati moj program, a posebno nećete maltretirati moje zaposlene, jer sada više nemaš problem sa njima, sada imaš problem sa mnom i ja ću ti ga na tvoje lično zadovoljstvo rešiti!

Zato Boškić, pre nego se mača latiš naoštri ono sto nemaš, jer iznenadićete moja spremnost!

Uvek Spreman Željko Mitrović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kokobil

pre 5 godina

Filolog osto bez texta a dzaba mu knjiga koju je procito. Ko nas decu uci knjizevnom jeziku. Basista cito i hodo a ovaj cuj cito hodo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija