• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2017

13:50

VUČEVIĆ: Sram vas bilo, Jankoviću!

Politika

VUČEVIĆ: Sram vas bilo, Jankoviću!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Miloš Vučević reagovao je danas na izjavu lidera Pokreta slobodnih građana kojom priziva "rumunski scenario" porukom da Sašu Jankovića treba da bude sramota

U pisanoj izjavi medijima, Vučević je poručio i da sramota treba da bude sve one koji Saši Jankoviću daju publicitet tako što "prepakuju" njegove poruke mržnje i pozive na streljanje, koje su lideru Pokreta slobodnih građana, očigledno, "jedini smisao života i jedino što znate".

- Sram vas bilo što se kukavički krijete iza naslovnih strana, iza raznog šljama koji je decenijama pljačkao i ponižavao Srbiju, koji je u vama imao zaštitnika, što ste samo njima takvima i bili sve vreme - naveo je Vučević.

Vučević kaže da razume da Janković leči na taj način lične frustacije i istovremeno ga pita: "Dokle više"?

- Pomozite sebi i Srbiji, potražite stručnu pomoć, bivši kvazizaštitniče, večiti mrzitelju! Očigledno je da nema granice toj bezumnoj mržnji i opsednutosti prema čoveku čije ime ne želim ni da spomenem u istoj rečenici sa vašim, jer niste toga ni dostojni - naveo je Vučević.

I ne treba, kaže, on njega da brani od Jankovića jer, kako je naveo, njega brani više od 60 odsto građana Srbije, jer njega podržavaju najveći svetski lideri, njegovu politiku hvale najrespektabilnije međunarodne institucije i mnogi drugi koji žele dobro Srbiji...

- Jer je on naša brana za mržnje poput vaše, za lopove poput onih vaših, za primitivce kojima ne odgovara moderna, demokratska, uspešna i ugledna Srbija - naveo je Vučević.

Funkcioner SNS poručuje Jankoviću i da Srbija nije više ono što je bila dok ste je "pljačkali zajedno sa Jeremićima, Ðilasima, Pajtićima, Živkovićima, Tadićima i budzašto prodavali njene resurse".

- Nije Srbija zemlja u kojoj se podržavaju siledžije, oni koji se hvale kako tuku žene, poput vašeg miljenika i partnera Obradovića - naveo je i istakao da je Srbija zemlja poštenih, vrednih, dostojanstvenih građana.

Srbija, ističe, prezire nasilje i mržnju poput vaše i vaših saradnika i saveznika.

- Spasila se Srbija od vas i vaših koalicionih partnera, i to je spasavanje koje je ovaj narod čekao godinama, i koje mu je bilo potrebno da bi naša država postala zdrava, pristojna i normalna, i takva će ostati, voljom građana - zaključio je Vučević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija