• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

22.09.2017

21:41

STEFANOVIĆ: Odustajanje Prištine od Interpola je diplomatska pobeda Srbije!

Politika

STEFANOVIĆ: Odustajanje Prištine od Interpola je diplomatska pobeda Srbije!

Podeli vest

Posle povlačenja kosovskog zahteva za članstvo u Interpolu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji će učestvovati na Generalnoj skupštini te organizacije u Pekingu, potez prištinskih vlasti ocenjuje kao diplomatsku pobedu Srbije

- Velika diplomatska pobeda Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova je u tome što smo uspeli da ubedimo većinu kolega širom sveta da ne podrže učlanjivanje Kosova i Metohije u Interpol, jer jedino Republika Srbija, kao država koju priznaju Ujedinjene nacije, može da brani boje i da se bori protiv kriminala i korupcije, u okviru ove policijske organizacije - ističe ministar Nebojša Stefanović, prenosi RTS.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj povukao je juče kandidaturu Kosova za članstvo u Interpolu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Haradinaj je to učinio nakon što je ranije danas zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio da Priština nema dovoljno glasova da bi bila primljena u članstvo Interpola.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MakiCR

pre 6 godina

Drago mi je da Interpol prepoznaje koliki kriminalci vode Kosovo, i da ih ne žele kraj sebe! Ovo je velika pobeda Srbije!

Nevena

pre 6 godina

Zaista odlična vest, još kada bi bili sprečeni i za UNESCO potpun poraz arnauta .

Kaja

pre 6 godina

Normalni ce to shvatiti kao pobedu, dok ce dosovci u tome naci temu za podrugivanje.

veso

pre 6 godina

Treba raditi strpiljivo i mudro na rešavanju nekih pitanja oko Kosova

Symply

pre 6 godina

Vidi se da nijedna velika organizacija ne želi ništa sa njima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija