• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2017

21:44

JEREMIĆU, E SAD SI PAO NAJNIŽE! NATO Vuk na američkoj TV navija za Kosovo i PLJUJE SRBIJU!

Politika

JEREMIĆU, E SAD SI PAO NAJNIŽE! NATO Vuk na američkoj TV navija za Kosovo i PLJUJE SRBIJU!

Podeli vest

Jedan od lidera takozvane opozicije i spektakularni gubitnik predsedničkih izbora, Vuk NATO Jeremić, ne može da podnese uspehe srpske diplomatije dokazane tokom boravka predsednika Aleksandra Vučića u Njujorku

Tek što je Vučić završio svoju posetu SAD, on se oglasio na američkoj CIA TV N1 i rekao da je u Ujedinjenim nacijama prištinska strana bila aktivnija i da je uložila više energije nego Srbija?!

Karijerni luzer se čak spustio toliko nisko da je, govoreći o pozivu američkom predsedniku Donaldu Trampu da poseti Srbiju, rekao je da je spreman na veliku opkladu da se to neće desiti!

Naime, dajući svoj komentar o pozivu koji je predsednik Vučić uputio predsedniku SAD Donaldu Trampu da poseti našu zemlju Jeremić kaže da je spreman na veliku opkladu da se ta poseta neće doogoditi.

- Voleo bih naravno da sam u krivu, dobro je da predsednik SAD poseti Srbiju, ali vrlo sam rezervisan - kaže on.

Samo, nije poenta u dome da li je večiti gubitnik "u krivu" ili u pravu. Iz ovoga je samo više nego jasno koliko mu je krivo što on nije na Vučićevom mestu. A to navijanjem za Kosovo i pljuvanjem po Srbiji nikad neće ni biti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
brane

pre 6 godina

Ispade da je on sve vreme funkcije u UN-u radio protiv svoje zemlje.

MakiCR

pre 6 godina

Jeremić je otišao do Njujorka da priča o ovdašnjoj vlasti. Pa mogao je to i iz Srbije da radi, ali izgleda da on dolazi u Srbiju samo kada su izbori za predsednika Republike. A eventualno ćemo ga videti i za izbore Beograda.

Zlatko

pre 6 godina

Nikad se naši opoziicionari neće opametiti i prihvatiti pravilo da se izvan svoje zemlje o njoj, njenoj vlasti, priča sve najbolje. Ali, nekima je sujeta takva pa taman da nam svima teče med i mleko, ne bi to priznali.

Minja

pre 6 godina

Jeremic je ovim dokazao da je izdajica po ko zna koji put!

hgfghf

pre 6 godina

Jeremic je vec pokazao koliko (ne)ume i (ne)zna da uradi nesto za dobrobit Srbije.

Mikele

pre 6 godina

Nije ništa bolji od Jankiovića kao da mu je on mentor.

Branko

pre 6 godina

Neka se preseli kod albanaca, nama ovde ne trebaju takvi kao sto je on.

kokan

pre 6 godina

Dok su on i njemu slični bili na vlasti Kosovo je oteto i što bi na njegov postupak sada čudio!?

stepski vuk

pre 6 godina

Kvazi demokrata nista dobro ne misli Srbiji.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija