• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2017

17:30

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Lažnim vestima Saša Jankovć dokazao da su smrt i uništenje MRAČNE TEME KOJIMA JE ON OPTEREĆEN!

Politika

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Lažnim vestima Saša Jankovć dokazao da su smrt i uništenje MRAČNE TEME KOJIMA JE ON OPTEREĆEN!

Podeli vest

Reagujući na izjave Saše Jankovića koji je plasiravši lažnu vest o tobožnjoj ugroženosti izveo svoj prljavi medijski šou, Biljana Popović Ivković ukazuje na providnost takvih trikova, kojima je jedini cilj da se na bilo koji način privuče pažnja građanstva

- Saša Janaković poturanjem lažnih informacija na društvenim mrežama od strane njegovih simpatizera, i mrzitelja Aleksandra Vučića, kako je navodno na njega pucano, pokazuje koliko je taj čovek spreman na manipulaciju, iživljavanje nad građanima i izazivanje netrpeljivosti.

- Mržnja i destrukcija kojoj je sklon, predstavljajući sebe po ko zna koji put kao žrtvu, ukazuje  upravo na psihološki košmar u kojem se nalazi. Na sreću, još jednom je potvrdio građanima da je egocentrik i mrzitej, koji sebe uvek stavlja u centar svega,  ali i da su smrt i uništenje, mračne teme, nešto čime je opterećen.

BOLEST MOZGA! Saša Janković IZMISLIO TRAČ DA JE NEKO PUCAO NA NJEGA, samo da bi se oglasio!

Jer kako drugačije objasniti činjenicu da je na društvenim mrežama plasirao da je on taj zbog koga je policija na ulicama Beograda, da bi potom u saopštenju poručio da je živ i zdrav. Sama činjenica da je spreman na svaki vid najlicemernijih zloupotreba, a u ovom slučaju i Ministarstva unutrašnjih poslova koje brine o bezbednosti i sigurnosti građana Srbije, itekako zabrinjava, jer Janković zapravo u svakom svom javnom obraćanju poziva na nasilje i netrpeljivost.

Sve vreme Saša Janković pokušava da stvori navodnu ugroženost iako dobro zna da je Srbija bezbedna i sigurna zemlja.

Samo egocentrik, poput njega može napore policijskih službenika čiji je zadatak da osiguraju bezbednost građana, proglasi  obračunom sa opozicijom. Samo egocentrik, poput Saše Jankovića u naporima policijskih službenika da pronađu lica sa narkoticima i nelegalnim oružjem kako bi građani imali mirniji san, može videti nečiji strah od pobede na beogradskim izborima.

Ne znam samo na kojim izborima, jer je na onim prethodnim govorio isto da strahuju od njega, pa ih je izgubio. I na predstojećim izborima će jedino merilo biti volja građana, a ne lažne glasine, poturanja, društvene mreže i strahovi.

Jer, tako je to u demokratskim sistemima, kojim pripada Srbija. To Janković očigledno nikako da nauči, konstatovala je Biljana Popović Ivković član Predsedništva SNS

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 6 godina

Janković sve mrači. Treba se držati podalje od njega.

Branka

pre 6 godina

Takav nam čovek na političkoj sceni Srbije nije potreban!

Ana

pre 6 godina

Srbija je sigurna zemlja. Sasa Jankovic hoce da izazove nemir i strah medju gradjanima.

Bojan

pre 6 godina

Čoveku očigledno nije dobro, u glavi. Dajte da mu se ukaže stručna lekarska pomoć

Miki

pre 6 godina

Jankovic bi trebao da se leci ako ima takve crne misli

Zorana

pre 6 godina

Kad se bolje razmisli covek ima ozbiljnih psihickih problema i zreo je za jedno detaljno psihijatrijsko posmatranje i lecenje.

Vladana Janjic

pre 6 godina

Lažnim vestima još jednom je dokazao svoju niskost na nivou prljavih trikova...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija