Tanjug

08:07 Politika 0

Tanjug | 24. 09. 2017.

UŽIVAJTE! Malo sunca, malo oblaka, uglavnom bez kiše - DANAS U SRBIJI DO 24 STEPENA!

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većini mesta bez padavina. Po podne na zapadu i jugozapadu, uveče i tokom noći i u centralnim i južnim krajevima ponegde će biti kiše, a moguć je i lokalni pljusak sa grmljavinom

Vetar slab, severnih pravaca. Jutarnja temperatura od 7 do 12 C, najviša dnevna od 18 C na severu do 24 C na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno oblačno sa temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Vetar slab, severnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 12 C, najviša dnevna oko 20 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka će biti pretežno oblačno sa temperaturom oko ili malo ispod proseka za kraj septembra.

U ponedeljak pre podne suvo, sredinom dana na jugozapadu i zapadu, po podne i uveče i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, a moguća je i ređa pojava pljuska sa grmljavinom.

Zatim do petka u većini mesta bez padavina, samo ponegde, uglavnom na zapadu i jugu, sa kišom. Od petka uglavnom sunčano.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]