• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

24.09.2017

19:13

LOKALNI IZBORI U BEOGRADU biće održani 10. decembra!

Politika

LOKALNI IZBORI U BEOGRADU biće održani 10. decembra!

Podeli vest

Lokalni izbori u Beogradu trebalo bi da budu održani 10. decembra...

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je ranije da će njegova stranka na izbore izaći sa listom "SNS - Aleksandar Vučić".

Prema njegovim rečima, to je poslednji put da će SNS nastupiti sa tim imenom.

Vučić je nakon govora u zemunskoj hali Pinki pozvao naprednjake da već od ponedeljka započnu kampanju za izbore Skupštinu Beograda. 

Posle Vučića, okupljenima se obratio i funkcioner stranke Nebojša Stefanovic i najavio da bi izbori za Skupštinu grada Beograda mogli da budu održani vec u decembru ove godine. 

Kampanju SNS pred beogradske izbore neće predvoditi jedna osoba koja će biti kandidat za gradonačelnika, već će postojati tim za prestonicu, objavio je nešto ranije "Danas". 

- Tim za prestonicu nastupaće kolektivno u kampanji, dok će odluka o tome ko će postati gradonačelnik biti doneta na osnovu izbornih rezultata koja ostvari SNS. Sadašnji gradonačelnik Siniša Mali ostaće na toj funkciji do raspisivanja izbora i neće se definitivno ići na opciju da se on povuče, odnosno da koji mesec pre izbora podnese ostavku - kaže izvor lista “Danas”. 

VUČIĆ NAPREDNJACIMA u BGD: Borite se i pobedite - OVO JE POSLEDNJI PUT DA NA IZBORE IDETE POD IMENOM SNS ALEKSANDAR VUČIĆ!

Ko će sve biti u timu SNS za gradsku kampanju, nije još izvesno. Pominje se i medijski stručnjak Nebojša Krstić i, naravno, gradski menadžer Goran Vesić, za koga se spekuliše da ima najjače ambicije da bude šef prestonice. 

Ostavku aktuelnog gradonačelnika Siniše Malog do početka jeseni, ali i njegov ostanak do punog mandata, Vučić je ranije najavljivao. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija